Κυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 11:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει να κόψει τη... φόρα του Α.Ο. Κατασταρίου

Γράφτηκε από τον

 

Τον φορμαρισμένο Α.Ο. Κατασταρίου θα υποδεχτεί σήμερα Κυριακή στη Μεσσήνη ο Πάμισος, σ’ ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 1.30 για να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής.

Η ομάδα της Ζακύνθου έρχεται με φορά από τις δύο σερί νίκες μέσα στο 2019, αλλά και το γεγονός ότι παραμένει αήττητη από τις 4 Νοεμβρίου και το εντός έδρας 0-1 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Εκτοτε το Καταστάρι μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες που το έχουν φέρει στην 4η θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής!

Συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τη “Μαύρη Θύελλα” νίκησε κατά σειρά Παναρκαδικό (3-1), Λέρνα (0-1), Αστέρα Βλαχιώτη (3-1), Α.Ο. Εικοσιμίας (0-1), αναδείχθηκε ισόπαλο με Παναργειακό (1-1) και Πελλάνα Καστορείου (0-0), για να επιστρέψει στις επιτυχίες με την Ερμιονίδα (1-3) και τον Μανδραϊκό (1-0).

Τα παραπάνω αποτελέσματα δείχνουν πόσο δύσκολο είναι το σημερινό ματς για τον Πάμισο, που έχει μόλις 4 βαθμούς, αλλά ποντάρει στη βοήθεια του κόσμου του και στη ψυχή που βγάζουν οι παίκτες του Μιχάλη Φασουλή.

Οι Νησιώτες προέρχονται από την ήττα στη Σπάρτη με 3-1 από την Πελλάνα Καστορείου, όπου προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έμειναν από δυνάμεις και οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή.

Το θετικό είναι ότι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Ηλιόπουλος και Κατσιβαρδέας. Θα είναι όμως τιμωρημένος ο... προπονητής Μιχάλης Φασουλής, που αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς με την Πελλάνα.