Κυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 11:57

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για νέο διπλό με Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για νέο διπλό με Αστέρα Βλαχιώτη

Συνέχεια στο εντυπωσιακό νικηφόρο σερί των εκτός έδρας αγώνων της θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί στις 3 μ.μ. από τον Αστέρα Βλαχιώτη, με στόχο να πάρει τρεις ακόμη βαθμούς με τους οποίους θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες της.\

Μόνο νίκες εκτός έδρας!

Το εντυπωσιακό με την Καλαμάτα είναι ότι μέχρι τώρα μετρά 7 νίκες σε ισάριθμα ματς μακριά από το γήπεδο του Μεσσηνιακού χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ! Η μοναδική ήττα της έχει γίνει εντός έδρας με την Ερμιονίδα
(στο ίδιο ματς δέχτηκε και τα δύο γκολ παθητικό που έχει στο πρωτάθλημα), ενώ συνολικά μετρά 13 σε 14 ματς και είναι πρώτη με 6 βαθμούς διαφορά από τον Παναργειακό και 7 από τον Ασπρόπυργο.

Η Καλαμάτα εκτός έδρας έχει κερδίσει διαδοχικά 1-0 την Ενωση Λέρνας, 4-0 τον ΑΟ Εικοσιμίας, 2-0 την Ενωση Πελλάνας, 1-0 τον ΑΟ Κατασταρίου, 2-0 τον Πάμισο, 1-0 τον ΑΟ Υπάτου και 1-0 τον Παναρκαδικό.

Διοικητικά, θυμίζουμε ότι την περασμένη Τετάρτη λύθηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει μετά τις παραιτήσεις των Κουκούτση και Κουτίβα, οι οποίοι τελικά παραμένουν στις θέσεις τους.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός της τοπικής μας ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Μάρκοβιτς και Αντωνιάδη.

Οσον αφορά τον Αστέρα Βλαχιώτη, διαθέτει μια ομάδα σαφώς πιο αδύναμη από την Καλαμάτα, η οποία όμως έχει μεγάλο κίνητρο καθώς βρίσκεται 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος, η Καλαμάτα θα παίξει με τον κόσμο κοντά της και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη, καθώς οι οργανωμένοι φίλαθλοι διοργανώνουν εκδρομή. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 11.30 μ.μ. την Κυριακή από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος).