Σάββατο, 25 Ιανουάριος 2014 12:39

Για βαθμούς στη Μανωλάδα ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Για βαθμούς στη Μανωλάδα ο Μεσσηνιακός

Φινάλε στο πρώτο γύρο της Γ' εθνικής αύριο με το Μεσσηνιακό να δοκιμάζεται στη Μανωλάδα από την τοπική Δόξα. (3 μ.μ.) Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν  να "σπάσουν την έδρα" των φορμαρισμένων γηπεδούχων που έριξαν στο…καναβάτσο τόσο την Καλαμάτα, όσο και την πρωτοπόρο Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ ενώπιον του κοινού τους μετρούν τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα! Παρ' όλα παραμείνουν στη ζώνη του υποβιβασμού και το βέβαιο είναι ότι θα έχουν μεν καλή ψυχολογία, αλλά και άγχος.


Κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Μεσσηνιακός, ο οποίος θέλει αρχικά να μην ηττηθεί ώστε να διατηρήσει το +6 από τη Δόξα και από εκεί και πέρα αν μπορέσει να πάρει το διπλό που θα τον εδραιώσει στην πρώτη πεντάδα του 4ου ομίλου.
Ο Μ.Γ.Σ. προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Αχαϊκής και έχει αποδείξει μέχρι σήμερα ότι χτυπά όλα τα ματς. Γι΄' αυτό και σε 14 αγωνιστικές έχει μόνο δύο ισοπαλίες.
Ισάριθμες ισοπαλίες έχει και η ομάδα της Ηλείας, η οποία θα παραταχθεί  χωρίς τους Κυριαζόπουλο και Σεϊτάι.

Πώς θα παίξει

Χωρίς τον Τσουλάκο θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 10.30 το πρωί για τη Μανωλάδα ο Μεσσηνιακός. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι τιμωρημένος και ο Δημήτρης Τσάκωνας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Οι υποψήφιοι για την 11άδα είναι οι Δασκαλάκης, Σπανός, Τσουκάλης με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Αν πάρει φανέλα βασικού ο Δασκαλάκης,  τότε θα υπάρξει και αλλαγή ρόλων με τον Μπεγέτη ή τον Αργυρόπουλο να έχουν πιο επιτελικό ρόλο και το Δασκαλάκη να παίζει ως αμυντικό χαφ. Σ' αυτή την περίπτωση θα παραμείνει αριστερό μπακ ο Μπαστακός, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Νινιός και στο κέντρο της άμυνας οι Μπιμπίρης, Κουρεντζής. Τερματοφύλακας ο Κυριακόπουλος και στο κέντρο οι Αργυρόπουλος, Δασκαλάκης, Μπεγέτης, Χελάς (δεξιά), Ταχματζίδης (αριστερά), ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Βιτάλι.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση στις 10 το πρωί στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος"
Να σημειωθεί ότι το αυριανό ματς θα διαιτητεύσει ο Νίκος Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Π. Αργυρό και Πετρ. Χριστοδούλου, όλοι από το Σύνδεσμο Αθήνας. Παρατηρητής θα είναι ο  Σ. Τυλιγάδας (Αχαϊα).