Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 12:18

Σήμερα ο αγώνας Πάμισος – Καταστάρι

Γράφτηκε από τον

 

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Παμίσου με τον ΑΟ Κατασταρίου για τον 8ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Ο αγώνας επρόκειτο να ξεκινήσει χθες στη 1.30 μ.μ. στο γήπεδο της Μεσσήνης. Λόγω της βροχής και κυρίως της πολύ κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από την έντονη βροχόπτωση, ο διαιτητής Παναγάκος από την Λακωνία αποφάσισε να μην ξεκινήσει το ματς, αφού πρώτα έλεγξε τον αγωνιστικό χώρου μαζί με τους αρχηγούς των ομάδων και διαπίστωσε ότι η μπάλα δεν κυλούσε σε πολλά σημεία του γηπέδου. Καιρού επιτρέποντος ο αγώνας θα γίνει σήμερα Δευτέρα, την ίδια ώρα (1.30 μ.μ.). Να θυμίσουμε πως είναι ο δεύτερος φετινός αγώνας του Παμίσου που αναβάλλεται, μετά από αυτόν με την Καλαμάτα πριν από περίπου δύο μήνες που είχε διακοπεί μετά από 20 λεπτά αγώνα. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις εξής συνθέσεις:

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης, Φιλόπουλος, Μωράκης, Ηλιόπουλος, Νινιός, Βλάχος, Αλεβίζος, Χελάς, Κοντομανωλόπουλος.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Καρβούνης, Κουρέλλας, Σωτηρόπουλος, Τηλιόπουλος, Κορφιάτης, Μπριλάκης, Μαρούδας, Κάρδαρης, Μεζίνι.

Πήρε Αγγελο Γεωργιόπουλο

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε χθες ο Πάμισος που έκανε δικό του τον Αγγελο Γεωργιόπουλο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Παναργειακό και θα φορέσει εκ νέου τα πράσινα μέχρι το τέλος της χρονιάς. “Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Μεσσήνης.