Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 12:43

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Ηττα εκτός προγράμματος σε... λασπομαχία στο Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Ηττα εκτός προγράμματος σε... λασπομαχία στο Βλαχιώτη

 

Δεν τα κατάφερε η “Μαύρη Θύελλα” χθες στο βαρύ από τη βροχή γήπεδο του Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ομάδα της Λακωνίας επικράτησε με 1-0 στη... λασπομαχία, με την Καλαμάτα να γνωρίζει την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα της και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Πλησίασαν Παναργειακός, Ασπρόπυργος 

Ετσι έδωσε την ευκαιρία στον Παναργειακό και τον Ασπρόπυργο να την πλησιάσουν στους 3 και 4 βαθμούς αντίστοιχα.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Πούφλης στο 50’ ο οποίος με σουτ νίκησε τον Κασωτάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Νέρες στα πρώτα λεπτά, ενώ η Καλαμάτα απάντησε με ένα γκολ του Λαθύρη που όμως δεν μέτρησε αφού ο σκόρερ είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ και ένα καλό σουτ του Μίνγκα στο 20’ που απόκρουσε ο Λαμπρόπουλος.

Η Καλαμάτα είχε μια ακόμη καλή στιγμή με τον Κάρλος στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων στο 50’ η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, αφού τόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος όσο και οι συνεχείς διακοπές στο ματς από τραυματισμούς και καθυστερήσεις των γηπεδούχων, δεν της επέτρεψαν να βρει ρυθμό.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου έχασε λοιπόν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου, ωστόσο εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα για την πρώτη θέση.

Την επόμενη αγωνιστική μάλιστα θα υποδεχθεί τον ΑΟ Εικοσιμίας, την ώρα που οι διώκτες της θα παίζουν μεταξύ τους, καθώς ο Ασπρόπυργος θα υποδεχθεί τον Παναργειακό. Την μεθεπόμενη αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι της Καλαμάτας με τον Παναργειακό στο Αργος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος, Καρνιάτης, Κακιώνης (85’ Εμίλιο), Κότσαλης, Ρανατζής, Πούφλης, Λεϊμονίτης, Νέρες, Σαμπατάκος, Χρήστου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Κάρλος, Φουάσης, Πινδώνης, Λαθύρης (59’ Γιόνδης), Μίνγκας (63’ Ζελέκου), Χίλγκεν (70’ Ζαχαρόπουλος).