Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 18:11

AΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-1: Τρίτη σερί νίκη με καλή εμφάνιση (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τη Σπερχογεία και την Ομόνοια, ο Απόλλωνας νίκησε το Σάββατο και την Α.Ε. Αβίας με 4-1 και ολοκλήρωσε αήττητος τον πρώτο γύρο της Α' τοπικής και στη 2η θέση, πίσω από τον επίσης αήττητο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η καλαματιανή ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο του Ασπροχώματος και δίκαια πήρε το τρίτο σερί τρίποντο, παρότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες και χωρίς τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν Δημήτρη Μανωλόπουλο που υπέστη κάταγμα κνήμης - περόνης.Ο Καραχάλιος με κεφαλιά στο 34' από κόρνερ του Βασιλόπουλου έκανε το 1-0. Στο 38' ο Τσουλάκος με σουτ και αφότου η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία, διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα. Η Α.Ε. Αβίας μείωσε σε 2-1 στο 61' με σουτ του Δ. Κορμπή, αλλά στο 83' ο Τσούκλερης με σουτ έκανε το 3-1 και σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη των καλαματιανών, που πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Βασιλόπουλο στο 85'. Ο Απόλλωνας είχε και δοκάρι σε σουτ του Κανιώρου στο 65'.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Ρουμελιώτη και Βανικιώτη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Στραβάκος, Λούτα, Μπαρδόσι, Τσουλάκος (59' Τσούκλερης), Τρικουράκης, Αλεξόπουλος, Βασιλόπουλος, Κανιώρος.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Αλντέσκου (79' Ψαρρέας), Α. Καρδάσης, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Κωνσταντόπουλος, Π. Καρδάσης, Δ. Κορμπής, Γιαννέας.