Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 10:39

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Στα “ερυθρόλευκα” ο Σπύρος Δασκαλάκης

Γράφτηκε από τον

 

Τη δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε χθες ο Τέλλος Αγρας που έντυσε στα “ερυθρόλευκα” τον Σπύρο Δασκαλάκη.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ανδρούσα και ήταν από τα βασικά της στελέχη.

Ο Δασκαλάκης έχει αγωνιστεί σε αρκετές Μεσσηνιακές ομάδες (Πανθουριακός, Απόλλωνας Καλαμάτας, Μεσσηνιακός, Πάμισος, Κυπαρισσία) και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις μιας και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε αρκετές θέσεις (αριστερό μπακ, κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος).

Μάλιστα έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Κυριακάτικο ματς με την Α.Ε. Μάνης.

Είχε προηγηθεί η μεταγραφή του Θανάση Τηλεμάχου, ο οποίος σε δύο αγώνες έχει σκοράρει ισάριθμες φορές!

Η ομάδα των Γαργαλιάνων κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ώστε να ολοκληρώσει τη χειμερινή της ενίσχυση, μιας και οι αποχωρήσεις παικτών ήταν αρκετές (Λ.Ν. Ανδρώνης, Αλεβίζος, Λ.Χ. Ανδρώνης, Παπανδρεόπουλος, Λυμπερόπουλος, Γρ. Αναστασόπουλος).

Στα αγωνιστικά στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ένα ματς που θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη. Πλέον ο Αγρας προετοιμάζεται για το πρώτο ματς του β’ γύρου που είναι με τη Μάνη εντός έδρας, με σκοπό να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.