Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 14:25

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ασχημη ήττα στο Βλαχιώτη, αλλά έχει ακόμη προβάδισμα

Γράφτηκε από τον

 

Τον κακό αγωνιστικό χώρο και την δική της πολύ μέτρια εμφάνιση πλήρωσε την Κυριακή η Καλαμάτα η οποία έχασε με 1-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτη στην Λακωνία, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Μια ήττα από μια σαφώς πιο αδύναμη ομάδα που έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να την πλησιάσουν.

Ηταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα της μετά από 7 σερί νίκες. Μάλιστα σε αυτά τα εφτά ματς δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ. Συνολικά πλέον μετρά 13 νίκες και 2 ήττες σε 15 ματς και είναι πρώτη με 3 βαθμούς διαφορά από τον Παναργειακό και 4 από τον Ασπρόπυργο.

Εφτασε η ώρα για τα ντέρμπι

Τις δύο προσεχείς αγωνιστικές θα γίνουν δύο ντέρμπι μεταξύ των τριών ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο στον 8ο όμιλο. Την προσεχή Κυριακή ο Ασπρόπυργος θα υποδεχθεί τον Παναργειακό, ενώ την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός θα υποδεχθεί την Καλαμάτα. Το τρίτο ντέρμπι του β’ γύρου θα γίνει την 23η αγωνιστική (3 πριν το φινάλε) όταν ο Ασπρόπυργος θα υποδεχθεί την Καλαμάτα.

Εντός με ΑΟ Εικοσιμίας την Κυριακή

Την Κυριακή η Καλαμάτα θα περιμένει με ενδιαφέρον την εξέλιξη του ντέρμπι Ασπρόπυργος – Παναργειακός, την ώρα που η ίδια θα φιλοξενήσει τον ουραγό της βαθμολογίας ΑΟ Εικοσιμίας και θα πρέπει να κάνει το δικό της καθήκον και να πάρει τη νίκη. Πρόκειται για το θεωρητικά πιο εύκολο ματς της σεζόν, μιας και η αδύναμη ομάδα της Κεφαλλονιάς είναι τελευταία χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο ματς αυτό δεν θα παίξουν οι τιμωρημένοι Αλιατίδης και Φουάσης.

Μεταγραφικά, ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν κάνει κάποιες επαφές με στόχο να προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση 2-3 παικτών τις επόμενες μέρες.