Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 17:09

Η πίτα των παλαιμάχων του Μεσσηνιακού (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι στην ταβέρνα Αλοίμονου ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Μεσσηνιακού.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πέρα από τους παλαίμαχους του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας, παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι και άνθρωποι που στηρίζουν εδώ και χρόνια τις εκδηλώσεις του, που έχουν κοινωνικό ή φιλανθρωπικό σκοπό.

Λίγο πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Χριστόπουλος, πλαισιωμένος από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης των παλαιμάχων, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και μεταξύ άλλων τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία.

Ακόμη εξέφρασε τη συμπαράσταση όλων των παλαιμάχων του Μεσσηνιακού στο συνάδελφο και μέλος του συλλόγου, Μανώλη Μανωλόπουλο, για το γιο του Δημήτρη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση. Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μανωλόπουλος είναι και αυτός κομμάτι της ομάδας, καθώς εκεί ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Στη συνέχεια ο κ. Χριστόπουλος γνωστοποίησε ότι με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου των παλαιμάχων ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος τους ο Τάκης Κυριακόπουλος.

Τυχερός της πίτας ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης καθώς σε αυτόν έτυχε το φλουρί.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με αρκετά δώρα για όσους αγόρασαν λαχνούς.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος με τον Δημήτρη Τσάκωνα, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας Νίκος Μουλατσιώτης και Νικήτας Παπανικολόπουλος.