Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 10:01

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα τα εκτός έδρας ματς με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Για τη Ζάκυνθο αναχώρησαν χθες οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας ενόψει των σημερινών αγώνων με τις αντίστοιχες της Ζακύνθου, για την 4η αγωνιστική των πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν έγιναν ούτε την περασμένη Τετάρτη ( λόγω της απαγόρευσης απόπλου) και εκτός απροόπτου, διότι έχουν αναβληθεί δύο φορές, θα γίνουν σήμερα.
Στις 11 το πρωί θα γίνει ο αγώνας για το πρωτάθλημα Κ 14 και στη μία το μεσημέρι ο αγώνας της Κ 16..Αμφότερα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου. Στόχος των μεσσηνιακών ομάδων είναι να επιστρέψουν στις επιτυχίες.
Θυμίζουμε ότι η μικτή Κ14 της Μεσσηνίας βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς έναντι 5 της Ηλείας, ενώ η Κ 16 είναι στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς, πίσω από την Ηλεία που έχει 9 βαθμούς.
Να σημειωθεί ότι τις αποστολές συνοδεύουν ο υπεύθυνος των μικτών Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, μαζί με τον Άγγελο Γεωργόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή Άγγελο Σκαφιδά.
Για τους σημερινούς αγώνες ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας έχει καλέσει συνολικά 36 παίκτες.
Οι αποστολές
K-14
Γιάννης Αναστασόπουλος, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Κάρολος Δημόπουλος, Γιώργος Καραγλάνης, Γιάννης Καραϊσκος, , Ηλίας Κιόρρι, Ματέο Κρακούλι, Δημήτρης Λάσκαρης, Χρήστος Μανιάτης, Στέφανος Μπούνας, , Αντζελίνο Πάπα, Κωνσταντίνος Παπαγεωργακόπουλος, Γιάννης Παπανικολόπουλος, , Γιώργος Ράλλης, Βαλάντης Ρούπας,
Γιάννης Σεντεμέντες, Φώτης Φαββατάς
Κ-16
Ανδρέας Ακριστινέι, Δημήτρης Αρβανίτης, Χρήστος Δρούγας, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Αλέξανδρος Καλύβας, Δημοσθένης Καρύδης, Παναγιώτης Κλάδης, Φώτης Κουμπαρούλης, Αριστείδης Κρητικάκης, Γιώργος Κωστέας, Παναγιώτης Αλάμαρας, Παναγιώτης Οικονομέας, Γιώργος Παπανικολόπουλος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Γιάννης Σαούτης, Γιώργος Σκοπετος, Θεόδώρος Σταματελόπουλος, Μιχάλης Στυλιανόπουλος