Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 16:45

Εκοψε πίτα ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Ο νεανικός, τη φετινή αγωνιστική περίοδο, Παναθηναϊκός Καλαμάτας έκοψε την πίτα του, τη Δευτέρα το βράδυ, στην ταβέρνα “Kάπως αλλιώς”.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Παναγιωτόπουλος με το συνεργάτη του Σωτήρη Mπουραντώνη, που είναι και υπεύθυνος για τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της ομάδας, πριν την κοπή της πίτας, σε σύντομο χαιρετισμό, καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές στην εκδήλωση και τους ευχήθηκαν να είναι καλά στην υγεία τους, να συνεχίσουν να αθλούνται, να έχουν καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και να βάζουν στόχους τους οποίους να προσπαθούν να τους πραγματοποιήσουν. Τυχερός ήταν ο Βασίλης Δημητρίου, στον οποίο έτυχε το φλουρί και πήρε ως δώρο 50 ευρώ, χρήματα τα οποία συγκέντρωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας πριν την κοπή της πίτας.

Οι πίτες της ακαδημίας

Το πρωί του Σαββάτου στα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, έκοψαν την πίτα τους οι ομάδες υποδομής του Παναθηναϊκού. Τυχερός στην πίτα των τμημάτων Κ6-Κ8 ήταν ο Χρήστος Ντάσης, στα τμήματα Κ10-Κ12 ο Παναγιώτης Πόταρης και στο Κ14 ο Κωνσταντίνος Δημητρίου.

Νεανική ομάδα

Οπως αναφέραμε στην αρχή, ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας είναι μία νεανική ομάδα. Με εξαίρεση 4 παίκτες που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ο λόγος για τους 33χρονους Παναγιώτη Πετρόπουλο, Χρήστο Φλεβοτόμο (απουσίαζε λόγω εργασίας), τον 23χρονο Στέλιο Μαργιόλη, τον 22χρονο Χρήστο Μαριόλη, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κάτω των 18 ετών. Πέρα από την πρώτη ομάδα, ο Παναθηναϊκός διαθέτει και μικρότερες καθώς λειτουργεί η ακαδημία με τμήματα υποδομής Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14. Ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει την τεχνική καθοδήγηση της πρώτης ομάδας και της Κ14, ενώ ο κ. Μπουραντώνης είναι υπεύθυνος για όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Οπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της προχθεσινής εκδήλωσης, ο έμπειρος τερματοφύλακας Αντώνης Αγγελής ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών πορτιέρο που διαθέτει η ομάδα στα τμήματα υποδομής.