Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 19:51

Πρόεδρος Μουσκρόν: "Ο Πιεμπονγσκάντ δεν θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό λόγω χρεών"

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Βέλγιο υποστήριξε πως ο Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ δεν μπήκε στον Παναθηναϊκό λόγω χρεών.

Είναι πλέον και επίσημο με βάση τα όσα ισχυρίζονται στο Βέλγιο. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έκανε πίσω στην υπόθεση Παναθηναϊκός λόγω του ύψους των χρεών που βρήκε στο "τριφύλλι".

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλέρκ, με συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή το πρωί αναφερόμενος στα θέματα του βελγικού συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε: «Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πριν το ματς με την Οστάνδη ανακοινώθηκε ότι τελικά ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα πουλήσει το 50% των μετοχών του. Δεν θ’ αναλάβει, τελικά, τον Παναθηναϊκό λόγω μεγάλου χρέους. Κάτι που εδώ δεν υπάρχει. Είναι μόνο καλά νέα για τον σύλλογο αυτά».

Μετά την ολοκλήρωση της Α.Μ.Κ. την περασμένη Δευτέρα χωρίς την εισροή χρημάτων από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία ήρθε και η επίσημη δήλωση του προέδρου της Μουσκρόν για να βάλει ένα τέλος και επίσημα στην ιστορία του Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που δεδομένα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον τώρα είναι μια δήλωση του Γιάννη Αλαφούζο για το τι συνέβη όλο το προηγούμενο διάστημα με την περίπτωση του Ταϊλανδού επιχειρηματία.
Πηγή: sport24.gr