Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 12:51

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 9-0: Το σκορ της χρονιάς με 6 γκολ του Γιόνδη! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 9-0: Το σκορ της χρονιάς με 6 γκολ του Γιόνδη! (φωτό)

 

Το σκορ της χρονιάς πέτυχε χθες η Καλαμάτα απέναντι στον αδύναμο ΑΟ Εικοσιμίας τον οποίο συνέτριψε με 9-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της ιστορίας της σε εθνική κατηγορία.

Ο Αντώνης Γιόνδης επέστρεψε στα γκολ με εντυπωσιακό τρόπο καθώς σκόραρε έξι φορές (Μίνγκας 2 και Χίλγκεν τα άλλα) δημιουργώντας ένα ακόμη μοναδικό ρεκόρ.

Το παιχνίδι φυσικά δεν αντέχει σε κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας της πρωτοπόρου του ομίλου με την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό.

Η Καλαμάτα ουσιαστικά έκανε μια προπόνηση εν όψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναργειακό στο Αργος. Η ομάδα της Αργολίδας έχασε χθες με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο ο οποίος πέρασε στην 2η θέση. Η “Μαύρη Θύελλα” έφτασε τις 14 νίκες σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και πλέον είναι στο +4 από τον Ασπρόπυργο και στο +6 από τον Παναργειακό. Στις εξέδρες του γηπέδου του Μεσσηνιακού βρέθηκαν χθες περίπου 300 θεατές.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς, όπως αναμενόταν, ήταν από τα πρώτα λεπτά μονόλογος της Καλαμάτας. Στο 7' ο Κάρλος και στο 11' ο Πινδώνης είχαν τα πρώτα αξιόλογα σουτ (λίγο άουτ και απόκρουση αντίστοιχα) αλλά στο 12' ο Μίνγκας άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο 16' ο Λαθύρης σούταρε λίγο άουτ από καλή θέση και στο 26' ο Γιόνδης πέτυχε το 2-0 με πολύ ωραία προσποίηση και σουτ, μετά από πάσα του Ψάνη.

Στο 31' και το 32' Κάρλος και Μίνγκας είχαν καλές προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα και τελικά στο 33’ η Καλαμάτα πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τον Μίνγκα να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Γιόνδη να σημειώνει με κεφαλιά το 3-0.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 4-0 με τον Μίνγκα με πετυχαίνει με πλασέ το τέταρτο γκολ της Καλαμάτας στο 43', μετά από πάσα του Γιόνδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Καλαμάτα να πετυχαίνει τρία γκολ. Στο 49' από κόρνερ του Μίνγκα ο Χίλγκεν από κοντά με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στο δίχτυα για το 5-0. Στο 51' ο Τάμπας έκανε τη σέντρα και ο Γιόνδης με κεφαλιά πέτυχε το 6-0 και στο 53' ο Γιόνδης με πλασέ πέτυχε το 7-0.

Στο 61' ο Τάμπας κέρδισε πέναλτι από τον Κουμαριώτη. Το εκτέλεσε ο Γιόνδης με πέτυχε το 8-0 σημειώνοντας το πέμπτο προσωπικό του γκολ στο ματς. Στο 67' ο Γιόνδης και πάλι με σουτ, από πάσα του Τάμπα πέτυχε το 9-0. Στο 91' ο Λαθύρης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Πινδώνης σούταρε άουτ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης (80' Μπίζος), Βοσκόπουλος, Χίλγκεν, Ζαχαρόπουλος (75' Γκελγκέρια), Κάρλος (62' Τσόπελας), Πινδώνης, Γιόνδης (75' Μαστραντωνάκης), Μίνγκας, Λαθύρης.

ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Σέκα, Κουμαριώτης (63' Χρίστο), Μάστορας (46' Ντουκάι), Στεφανάτος, Δ. Πολλάτος (75' Κούρτι), Κορσούμοφ, Κορσιανός, Μπούσι, Αλ. Πολλάτος, Ντεντλαλά, Λαμπρόπουλος.