Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 18:15

ΕΡΑΝΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-1: Νίκη με ανατροπή σ’ ένα δυνατό ματς

Γράφτηκε από τον

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Εράνη νίκησε χθες στα Φιλιατρά με 2-1 τον Τσικλητήρα Πύλου και εδραιώνεται στην 3η θέση της Α’ τοπικής, ενώ είναι στο -3 από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε τέρματα των Χρονόπουλου στο 45’ και Βλαχόπουλου στο 69’. Για τον Τσικλητήρα, που γνώρισε την 2η σερί ήττα, σκόραρε ο Διακουμής στο 11’.

Το ματς είχε ένταση και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Πρώτα αποβλήθηκε ο Ανδρώνης με 2η κίτρινη κάρτα στο 54’ και στο 75’ ήταν η σειρά του Νικολακόπουλου να αποβληθεί, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Πλακογιάννη.

Το 0-1 έγινε, όπως προαναφέραμε, στο 11’ με κεφαλιά του Φώτη Διακουμή έπειτα από σέντρα του Γιάννη Τρίψα.

Στο 45’ ο Νίκος Χρονόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών που δεν έδιωξαν την μπάλα και με σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 69’ ο Κώστας Βλαχόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Ντουγέρογλου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Θα ζητήσει εξαίρεση Πλακογιάννη η Εράνη

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Πλακογιάννη έχουν οι άνθρωποι της Εράνης και σε επικοινωνία που είχαν χθες με την “Ε” , τόνισαν ότι θα ζητήσουν να μην διαιτητεύσει ξανά παιχνίδι της ομάδας τους ο εν λόγω διαιτητής.

Ακόμα απορούν γιατί ο κ. Πλακογιάννης έχει οριστεί σε τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Εράνης.

Βοηθοί του Πλακογιάννη ήταν ο Τσίρμπας και η Τσουκάλη.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπακούρος (65’ Γριβοκωστόπουλος), Αλμπάν, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Πέππας, Παπαδήμος, Χατζηαράπης (68’ Γιαννακόπουλος), Βλαχόπουλος (87’ Οικονομόπουλος), Κόλλιας (89’ Χάρμπας).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Ι. Τρίψας, Γεωργιάδης, (85’ Κουρεμπάνας) Ανδρώνης, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι, Χρ. Τρίψας, Διακουμής, Σούλα (70’ Καγιανάς), Κ. Μεμά (79’ Ιλιάζι).