Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 12:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στην εθνική νέων ο Καπατσώρης

Γράφτηκε από τον

 

Από τον Πάμισο στην... εθνική νέων. Ο Βαγγέλης Καπατσώρης κλήθηκε από τον Γιάννη Γκούμα να δώσει το “παρών” στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας Κ 18 που θα διεξαχθούν από σήμερα έως και την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η παραπάνω κλήση αποτελεί επιβράβευση για τις εμφανίσεις του ταλαντούχο πορτιέρο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και είναι ιδιαίτερα τιμητική και για την ομάδα της Μεσσήνης. Βλέπετε, στο προσκλητήριο του κ. Γκούμα βρίσκονται παίκτες από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και από άλλους μεγάλους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ζητούμενο για τον Καπατσώρη είναι να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, ώστε να παραμείνει στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού και για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

"Βουνό" τα προβλήματα εν όψει Ερμιονίδας 

Από εκεί και πέρα, ο Πάμισος δεν τα κατάφερε την Κυριακή στη Μάνδρα και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Μανδραϊκό. Οι Νησιώτες εκτός από τους βαθμούς, έχασαν και δύο ακόμα παίκτες. Ο Βασίλης Αλεβίζος υπέστη εξάρθρωση κλείδας, ενώ ο Δήμος Νινιός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Αλεβίζος έβγαλε όλο το παιχνίδι, παρότι έπαιζε τραυματίας από το 5ο λεπτό και πήγε μετά το ματς στο Νοσοκομείο.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός δύσκολα θα προλάβει το νέο εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο την Ερμιονίδα. Εκτός πλάνων παραμένει και ο Ηλιόπουλος που έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες. Ακόμα ο Αριστομενόπουλος έχει ίωση και οι Κατσιβαρδέας, Δημητρακόπουλος και Ρήγας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Περισσότερες πιθανότητες να δώσει το “παρών” έχει ο Ρήγας.