Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 14:16

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και έχασε 2-0 στη Μανωλάδα

Γράφτηκε από τον


Με… άδεια χέρια έφυγε σήμερα από τη Μανωλάδα ο Μεσσηνιακός γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την τοπική Δόξα. Η καλαματιανή ομάδα "πλήρωσε" το κακό ξεκίνημα, μιας και δέχτηκε γκολ στο 9' ενώ στο 26' διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Στη συνέχεια είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε για να μπει ξανά στο παιχνίδι και έμεινε μόνο με τις εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι έφθασαν τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό τους και δείχνουν ικανοί για την παραμονή στη Γ' εθνική.


Το ίδιο ισχύει βέβαια και για το Μεσσηνιακό που είναι μεν μόνο 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει βατά παιχνίδια στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.
Θα πρέπει όμως να μπαίνει πιο συγκεντρωμένος στο ματς, διότι στη Μανωλάδα άργησε να ξυπνήσει.
Η Δόξα ξεκίνησε φουριόζα και απείλησε στο 4' με το σουτ του Μικελάτου και στο 5' με το σουτ του Κωστή, τα οποία απέκρουσε αμφότερα ο Κυριακόπουλος. Η πίεση των νικητών καρποφόρησε στο 9' με το Μελετίδη να γράφει με πλασέ το 1-0.
Μετά το 15' ο Μ.Γ.Σ. ισορρόπησε το ματς, αλλά ο Βιτάλι αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης.
Ο ικανός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 13' και με νέα κεφαλιά στο 20'. Ετσι στο 26' έγινε το 2-0 με σουτ του Γούρμου μέσα από την περιοχή έπειτα από συρτή σέντρα του Μελετίδη. Ο Βιτάλι αστόχησε δύο ακόμα φορές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Είχε κατοχή μπάλας,
όχι όμως ουσία

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός είχε την κατοχή της μπάλας, με τη Δόξα να αρκείται να διαφυλάξει το προβάδισμα. Με την είσοδο του Τσουκάλη στο 60' αντί του Μπαστακού, ο Δημήτρης Τσάκωνας άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, με δίδυμο στην επίθεση τους Χελά, Βιτάλι.
Οι "πράσινοι" έκλεισαν τους γηπεδούχους τους στα καρέ τους και απείλησαν με τα σουτ του Μπεγέτη και του Αργυρόπουλου. Το γκολ όμως που θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι δεν ήρθε ποτέ, ενώ σε μια αντεπίθεση η Δόξα είχε και δοκάρι σε κεφαλιά - "ψαράκι" του Νικολόπουλου.
Ο Μεσσηνιακός παρά την κυριαρχία του στην επανάληψη έμεινε στο μηδέν και μοιραία γνώρισε την ήττα.
ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ:  Τσάκωνας, Νιφορόπουλος, Μπίζος, Νικολακόπουλος, Κωστής (76' Μηχαηλίδης), Δαβουρλής, Καλλιβωκάς, Μικελάτος (60' Σανδραβέλης), Μελετίδης, Νικολόπουλος, Γούρμος (70' Παναγόπουλος).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ:  Κυριακόπουλος, Νινιός (85' Πουλάκος), Μπαστακός (60' Τσουκάλης), Μπιμπίρης, Κουρεντζής, Αργυρόπουλος, Δασκαλάκης, Μπεγέτης, Χελάς (75' Σπανός), Ταχματζίδης, Βιτάλι.

 

 

 


Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/2708-g-ethniki-omades