Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 14:22

Σε ζεστό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Τέλλος Αγρας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα έκοψε την πίτα του την Κυριακή ο Τέλλος Αγρας στο καφέ “il centro”, στην πλατεία των Γαργαλιάνων.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από τον αγώνα με τη Μάνη, με τους “ερυθρόλευκους” να παίρνουν τη νίκη με 1-0, χάρις σε γκολ του Θανάση Τηλεμάχου. Τυχερός στην κοπή της πίτας ήταν ο νεοαποκτηθείς Σπύρος Δασκαλάκης που βρήκε το φλουρί και πήρε ως δώρο από τη διοίκηση 100 ευρώ.
“Θελουμε να ευχηθούμε η ομάδα μας να σφύζει από υγεία και ευχάριστες στιγμές”, καταλήγει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Τέλλου Αγρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι “ερυθρόλευκοι” τα πηγαίνουν εξαιρετικά το 2019, μετρώντας δύο νίκες με Πανθουριακό και Μάνη και μια εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Κι όλα αυτά παρά τις ουκ ολίγες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών το τελευταίο χρονικά διάστημα.

Πλέον η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου την Κυριακή, όπου θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο που έχει τη νέα χρονιά.