Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 13:11

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ανετες νίκες με Κεφαλλονιά (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν οι μικτές Μεσσηνίας στα χθεσινά εντός έδρας ματς με τις αντίστοιχες ομάδες της Κεφαλληνίας/ Ιθάκης.

Τόσο η μικτή Κ 14, όσο και η μικτή Κ 16 πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς. στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Στο μικρότερο ηλικιακά πρωτάθλημα, η Μεσσηνία νίκησε με το εντυπωσιακό 8-0 και στον αγώνα για το πρωτάθλημα Κ 16 με 4-0. Αμφότερα τα παιχνίδια έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ.

Η Κ 14 με τη νέα νίκη της, έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την πρωτιά στον όμιλο, ενώ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση (μαζί με τη δεύτερη Ηλεία). Η μικτή Κ 16 της Μεσσηνίας θα προκριθεί ως δεύτερη στην επόμενη φάση, πίσω από την Ηλεία.

Να σημειωθεί ότι τις μικτές κοουτσάρισε χθες ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς, αφού ο Ηλίας Μαστορέας απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Οι αγώνες

Κ 14

Με τέσσερα γκολ του Καραγλάνη, η Μεσσηνία νίκησε με 8-0 την Κεφαλλονιά χθες το πρωί. Σκόρερ χρίστηκαν ακόμα οι Γεωργόπουλος (2 γκολ), Ράλλης και Κιόρρι. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι έθεσαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 13’ ο Καραγλάνης με σουτ έκανε το 1-0 ύστερα από ατομική ενέργεια και γύρισμα του Γεωργόπουλου.

Στο 36’ ο Ράλλης πάλι με σουτ σημείωσε το 2-0 παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ. Στο 41’ ο Καραγλάνης με ατομική προσπάθεια και σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 44’ ήταν η σειρά του Γεωργόπουλου να σκοράρει με σουτ. Το 5-0 έγινε στο 49’ με σουτ του Καραγλάνη, ο οποίος στο 53’ σημείωσε με κεφαλιά το τέταρτο προσωπικό του γκολ και το έκτο για τη Μεσσηνία.

Στο 61’ ο Κιόρι με σουτ έκανε το 7-0 και το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Γεωργόπουλος επίσης με σουτ στο 64’.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κόκκορης με βοηθούς τους Τσούκα και Σταματόπουλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Παπανικολόπουλος (69’ Μανωλέας), Μπούνας (69’ Παπαγεωργακόπουλος), Ψαρέας, Λάσκαρης, Μανιάτης (69’ Κουμουνδούρος), Πάπα, Κρακούλι (36’ Ράλλης), Φαββατάς (62’ Ρούπας), Καραγλάνης, Δημητρίου (40’ Κιόρρι), Γεωργόπουλος (69’ Δημητρόπουλος).

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ: Μεσολόρας (62’ Γιώργο), Βόρος (47’ Καραχρήστος), Συριάτος, Κακιάς, Φουρνιέ, Σπυράτος, Δρακουλόγκωνας, Κάμπανος (62’ Παπαδάτος), Σοφιανός, Θεοδωρόπουλος (62’ Καμινάρης), Φίλιππας (47’ Καραχρήστος).

Κ 16

Το δρόμο που... χάραξε η μικτή Κ 14, ακολούθησε η ομάδα Κ 16 της Μεσσηνίας, επικρατώντας με 4-0 της Κεφαλλονιάς.

Στα αξιοσημείωτα ότι τα τρία πρώτα τέρματα σημειώθηκαν με κεφαλιά. Στο 19’ έκανε τη σέντρα ο Ακριστινέι και ο Ρουμελιώτης με κεφαλιά το 2-0. Στο 22’ σε μπροστινή μπαλιά του Αρβανίτη, ο Ρουμελιώτης βγήκε τετ α τετ, πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα, “καθαρίζοντας” από νωρίς την υπόθεση νίκη. Στο 45’ από φάουλ του Ακριστινέι, ο Οικονομέας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 66’ ο Ακριστινέι έκανε το σουτ, ο Νάτσης απέκρουσε και ο Χριστόπουλος στην επαναφορά με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το τρίτο προσωπικό γκολ.

Για τη Μεσσηνία είχε δοκάρι ο Κωστέας σε διαγώνιο σουτ στο 74’.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αυγερινός με βοηθούς τους Τσούκα και Σταματόπουλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Αντωνόπουλος (75’ Λάππας), Αρβανίτης, Οικονομέας, Παπαγεωργακόπουλος, Καλύβας, Ακριστινέι (75’ Δρούγας), Θεοδωρόπουλος (41’ Χριστόπουλος), Κοσμόπουλος (72’ Κρητικάκης), Ρουμελιώτης (55’ Κλάδης), Καρύδης, Αλεξανδρόπουλος (55’ Σαούτης),

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ: Νάτσης, Πολυχρονάτος (52’ Μαρούλι), Φώης, Καβαλιεράτος, Γάσπαρης, Σινάι, Κούρτι (72’ Μπουρελάτος), Τζωρτζάτος (59’ Μπαλάσκας), Λουκάτος (59’ Καραντινός – Λιβιεράτος), Κουρκουμέλης (52’ Ζαχαράτος), Βιτωράτος (72’ Μπουγάς).