Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 15:11

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Εκανε το καθήκον του και περιμένει τον... Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Εκανε το καθήκον του και περιμένει τον... Απόλλωνα

 

Την 7η σερί νίκη πανηγύρισε την Κυριακή ο πρωτοπόρος στην Α’ τοπική Α.Ο. Διαβολιτσίου, με 4-1 επί της Α.Ε. Αβίας και διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο ΑΟΔ “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα τέσσερα γκολ και προσμένει πλέον το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου. Αυτή την Κυριακή το Διαβολίτσι θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Α.Ο. Φαραί, ενώ ο Απόλλωνας έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολής με την Κυπαρισσία.

Ως εκ τούτου ο ΑΟΔ θα έχει τουλάχιστον 4 βαθμούς διαφορά πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι και αν φύγει αήττητος και από το γήπεδο του Ασπροχώματος, δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Ο Κώστας Παλαμάρας εκτιμά πάντως ότι: “Δεν κρίνεται κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ολα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος χρειάζεται να τα κερδίσεις”.

Οσο για το 4-1 στον Κορδία με την Αβία, ο προπονητής των πρωτοπόρων σημείωσε: “Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν ένα εύκολο απόγευμα. Η Αβία πάντως αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Είναι μια ομάδα σκληρή που θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Εμείς κάναμε το καθήκον μας και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα”.