Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 21:11

Μίλτος Γκόφας: Καλή ομάδα η Ερμιονίδα, αλλά…θα βγει δεύτερη! - Υπογράφει αύριο ο Νίκος Σκόνδρας

Γράφτηκε από τον

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς, ο Μίλτος Γκόφας εξέφρασε την πίστη του για τον τίτλο ενώ καυτηρίασε την κακή κατάσταση του γηπέδου: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος αλλά εμείς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Βοήθησε σε αυτό και ο Εθνικός που δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο. Ξαναλέω ότι θα χαθούν πολλοί βαθμοί ακόμη. Και η Καλαμάτα θα χάσει βαθμούς! θα βγει πρωταθλητής ο πιο ήρεμος και ψύχραιμος» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός που σχε ερώτηση σχετικά με την πορεία της Ερμιονίδας σημείωσε: «Καλή ομάδα η Ερμιονίδα αλλά θα βγει δεύτερη!».
Ο Γκόφας τόνισε ακόμη ότι η Καλαμάτα έχει νεαρούς παίκτες που μπορούν να αφήσουν εποχή καθώς και ότι η Καλαμάτα έχει τις δυνατότητες να ανταπεξέλθει στα 4 δύσκολα ματς που ακολουθούν (σ.σ. με Βάρδα, Κόρινθο εκτός, Ερμιονίδα εντός και Καραϊσκάκη εκτός).
Ο νεαρός Ηλίας Κουντάνης σημείωσε ότι η Καλαμάτα έφτασε δίκαια στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε ανοικτά.

«Αξίζει τον τίτλο
η Καλαμάτα»

Ο προπονητής του Εθνικού Άγγελος Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι η Καλαμάτα αξίζει τον τίτλο: «Είχαμε μια άψογη φιλοξενία από ένα ιστορικό σωματείο όπως η Καλαμάτα. Η Καλαμάτα ήταν καλυτερή και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ανοικτά για να δει ο κόσμος καλή μπάλα και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια σε ένα βαρύ γήπεδο. Έχοντας δει όλες τις ομάδες θεωρώ ότι η Καλαμάτα δικαιούται να βγει πρωταθλήτρια.
Ο τεχνικός του Εθνικού παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες παραμονής, ωστόσο τόνισε πως θα συνεχίζει να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τέλος, τόνισε ότι είναι κρίμα μια μεγάλη ομάδα να παίζει σε τόσο κακό γήπεδο.
Ο Σπύρος Αθανασόπουλος του Εθνικού παρατήρησε ότι η Καλαμάτα και η Ερμιονίδα είναι οι δύο ομάδες που ξεχωρίζουν και ότι η θέση της ΑΕ Καραϊσκάκης είναι πλασματική καθώς δεν είναι τόσο καλή ομάδα.
Ερχεται και υπογράφει ο Σκόνδρας

Την τρίτη της μεταγραφή (μετά από αυτές των Λιόλιου και Μαρτίνου) ολοκληρώνει αύριο η "Μαύρη Θύελλα". Όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της Καλαμάτας Μίλτος Γκόφας, ο Νίκος Σκόνδρας θα έρθει σήμερα στην Καλαμάτα και θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα αφού υπάρχει προφορική συμφωνία. Ο Σκόνδρας είναι 22 ετών μέσος και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Γλυφάδα.

«Έχουμε επιθετικούς»

Ο Μίλτος Γκόφας τόνισε πάντως πως η Καλαμάτα δεν καίγεται για απόκτηση επιθετικού, παρά την απώλεια του Οντσβόνγκ. Έχουμε τρεις επιθετικούς (Καλαντζή, Αθανασόπουλο, Ηλιόπουλου), έχουμε και άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν μπροστά και επιπλέον έχουμε την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, τόνισε σχετικά ο τεχνικός της Καλαμάτας.