Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 17:03

Πέντε μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Αρκετές διαφοροποιήσεις θα έχει το ρόστερ του Εθνικού Μελιγαλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Συγκεκριμένα δύο παίκτες αποχώρησαν, άλλοι δύο θα ξεκινήσουν την στρατιωτική τους θητεία και στον αντίποδα έγιναν πέντε μεταγραφές, προκειμένου να μην αποδυναμωθεί η ομάδα.

Από τους “κυανόλευκους” αποχώρησε ο Γιάννης Μακρής που θα μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στην Αυστραλία, ο Αριστείδης Μερκούρης που θα πάει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ οι Διονύσης Σαραντόπουλος και Παναγιώτης Χαρλέπας κλήθηκαν να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.

Από την άλλη η ομάδα του Πάνου Πολίμου προχώρησε στις εξής πέντε μεταγραφές...

Πήρε τον αμυντικό Παναγιώτη Χαρίτο από την Αναγέννηση Παραλίας, τους Μάριο Μεταξά (τερματοφύλακας) και Δημήτρη Σπυρόπουλο (μεσοεπιθετικός) από τα Πράσινα Πουλιά, τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Παπαθεοδώρου από τον Παναρκαδικό και τον Χρήστο Μέτσο από την Α.Ε. Μάνης.

Το Δ.Σ. εύχεται στους δυο πρώτους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές καλή σταδιοδρομία επαγγελματική και ποδοσφαιρική και στους άλλους δυο καλή θητεία.
Εις δε τους νέους καταγραφέντες τους καλωσορίζει στην νέα τους
αθλητική οικογένεια”, αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού.

Η ομάδα του Μελιγαλά πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και μπορεί να χαρακτηριστεί η ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας. Μετά από 16 αγωνιστικές είναι στην 4η θέση με 28 βαθμούς, κάτι που αποτυπώνεται σε 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Και όλα αυτά στηριζόμενη ως επί τω πλείστον σε παίκτες από την ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και δίχως μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.