Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019 17:37

Επίθεση στον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Πάτρα!

Γράφτηκε από τον

Περίπου 80 με 100 οπαδοί (σύμφωνα με μαρτυρίες με διακριτικά της ΑΕΚ) επιτέθηκαν σε αντίστοιχους του ΠΑΟΚ σε σύνδεσμο της Πάτρας.

Παραμονές του μεγάλου ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τα επεισόδια δεν έλειψαν για μια ακόμα χρονιά. Αυτή τη φορά, έγιναν στην Πάτρα.

Λίγα λεπτά πριν τις 17:00 το Σάββατο υπήρξε μεγάλη ένταση στον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην πόλη της Αχαΐας. Κι αυτό διότι 80 με 100 οπαδοί με ρόπαλα και άλλα «πολεμοφόδια» (σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν οπαδοί της ΑΕΚ) έφτασαν λίγα μέτρα μακριά από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως σήμερα ο «δικέφαλος του βορρά» αγωνίζεται με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα για την Α1 μπάσκετ και στον σύνδεσμο υπήρχε έντονη κινητικότητα.

Ευτυχώς, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη στο χώρο, με αποτέλεσμα να περιορίσουν τους «ασπρόμαυρους» στον χώρο του συνδέσμου και τα επεισόδια να γίνουν μεταξύ των επιτιθέμενων οπαδών και των αστυνομικών δυνάμεων. Το σχέδιο των αρχών συντέλεσε τα μέγιστα στο να μην υπάρξουν τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ και να αποφευχθούν τα χειρότερα από τη σύγκρουση των αντίπαλων οπαδών.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ