Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 18:54

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χαμηλοί τόνοι παρότι έπιασε… κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Χαμηλοί τόνοι παρότι έπιασε… κορυφή

 

Στο ρετιρέ της Α' τοπικής με… συγκάτοικο την Κυπαρισσία βρίσκεται ο Πάμισος μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Αστέρα Αρφαρών και την ισοπαλία του ΑΟΚ με την Κυπαρισσία (2-2). Η ομάδα της Μεσσήνης συνδύασε τρίποντο με καλή εμφάνιση παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και τόσο καλός. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Νησιώτες και μάλιστα με το ίδιο σκορ.


Ο Σπύρος Τσίκινης και ο Νίκος Γεωργακλής έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους,  αλλά φροντίζουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους.
Το πρωτάθλημα άλλωστε έχει πολύ δρόμο ακόμα και έχει αποδειχθεί ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα.
Ο Πάμισος δείχνει όμως να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παραμείνει στην κορυφή. Η προσοχή στρέφεται πλέον στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου, ο οποίος είναι στην 5η θέση της Α' τοπικής.
Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να φύγουν με το διπλό προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο. Ο Αντωνίου που δεν αγωνίστηκε με τον Αστέρα λόγω ίωσης, αναμένεται να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Να σημειωθεί ότι στο χθεσινό ματς αγωνίστηκε και ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Δ. Μπούνας.