Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 19:00

ΟΜΟΝΟΙΑ: "Ηταν μεγάλο διπλό, αλλά στο τέλος θα κριθούμε", λέει ο Σ. Μπουραντώνης

Γράφτηκε από τον


Νίκη - "οξυγόνο" πήρε το Σάββατο  η Ομόνοια απέναντι στον Α.Ο. Φαραί (2-3) και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την 13η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή στην Α' τοπική. Η καλαματιανή ομάδα βρέθηκε μάλιστα να προηγείται με 0-3 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν γρήγορα το 2-3 και ενώ η Ομόνοια έπαιζε από το 29' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάππου.


"Τα παιδιά έπαιξαν με πάθος και ψυχή. Ηταν ένας από τους 14 τελικούς και με αυτή τη νίκη η παραμονή γίνεται πιο εφικτή", λέει ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης γι' αυτή την επιτυχία. Ξεκαθαρίζει όμως ότι· "Ηταν μεγάλο διπλό, αλλά στο τέλος θα κριθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Εχω πει ξανά ότι πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των παικτών και στο 2014 τα δείγματα είναι διαφορετικά. Στο ματς με το Φαραί δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Σταδιακά ανεβάσαμε στροφές, πετύχαμε τρία γκολ και νομίσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Είπαμε να μπούμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αδρανήσαμε σε δύο στημένα και το παιχνίδι έγινε πολύ  δύσκολο στη συνέχεια".
Η Ομόνοια προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς με την Ανδρούσα, όπου θα αγωνιστεί χωρίς τον Κάππο που αποβλήθηκε, ενώ ο Ασημακόπουλος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ίσως μείνει εκτός.