Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2019 13:01

“Πρασινίζει” το γήπεδο του Κάμπου! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
“Πρασινίζει” το γήπεδο του Κάμπου! (φωτό)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να παραδοθεί προς χρήση το γήπεδο του Κάμπου.

Κάτι που θα βάλει τέλος στην ξενιτιά των ομάδων του δήμου της Μάνης, που έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από τις συνεχείς μετακινήσεις τόσο για τους αγώνες, όσο και για τις προπονήσεις. Ουσιαστικά αυτό που μένει είναι να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του σύγχρονου πλαστικού τάπητα. Ηδη, έχει μπει η κερκίδα χωρητικότητας 150 ατόμων και οι προβολείς, ενώ γίνονται εργασίες βελτίωσης των αποδυτηρίων.

Αν ο καιρός είναι σύμμαχος, τότε το γήπεδο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο σ’ ένα περίπου μήνα να φιλοξενήσει αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων, προς ικανοποίηση των ανθρώπων της Α.Ε. Αβίας και της Α.Ε. Μάνης, που περιμένουν με ανυπομονησία να μπουν στο ανακαινισμένο “σπίτι τους”.

Διπλή χαρά για την Αβία

Για την Α.Ε. Αβίας ένας ακόμα λόγος να χαμογελά, εκτός από τα ευχάριστα γηπεδικά νέα, είναι και η σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ανδρούσας. Η ομάδα του Κάμπου είχε να νικήσει στο πρωτάθλημα από τις 27 Οκτωβρίου (δεν υπολογίζεται το ματς με το Φαραί) όταν επικράτησε με 1-0 του Τέλλου Αγρα.

Με το πρώτο φετινό διπλό αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην Α’ τοπική και προετοιμάζεται με τη ψυχολογία στα ύψη για το πολύ σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.