Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2019 17:01

ΑΕΚ: Eρχεται και υπογράφει ο Χιμένεθ!

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: Eρχεται και υπογράφει ο Χιμένεθ!

Προφορική συμφωνία ΑΕΚ με Χιμένεθ για ενάμιση χρόνο, με τον Ισπανό τεχνικό να αναμένεται στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Μαρσέιγ - Μπορντό με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ καθώς οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο ενάμιση έτους.

Αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές. Κάτι τέτοιο μάλιστα αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Από την ΑΕΚ ακόμα δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία που υπάρχει σε προφορικό επίπεδο, ωστόσο όλα βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ βρισκόταν ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ αμέσως μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και οι εξελίξεις ήταν άμεσες με τις συζητήσεις να βαδίζουν θετικά και τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για να αναλάβει για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Ισπανός κόουτς την τεχνική ηγεσία.

Όπως αναφέραμε, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Χιμένεθ με την ΑΕΚ θα είναι ενάμιση έτους, με την προοπτική της επέκτασης για ακόμα έναν.

Η επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ αποτελούσε τη δεδομένη στιγμή την ενδεδειγμένη λύση για τους ανθρώπους της ΑΕΚ από τη στιγμή που ο Ανδαλουσιάνος κόουτς, με τον οποίο η Ένωση κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο, γνωρίζει άριστα τόσο την ομάδα όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή «τρέχουν» και οι εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του Αντρέ Σιμόες καθώς τις τελευταίες ώρες υπήρξε ανατροπή με τον ατζέντη του να αναμένεται στην Αθήνα για συζητήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr