Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 14:12

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Το ματς της χρονιάς”, λέει ο Σακελλαρόπουλος για το ντέρμπι με Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

 

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε και από την Κυπαρισσία ο Απόλλωνας, διευρύνοντας στις 17 αγωνιστικές το αήττητο σερί στην Α’ τοπική.

Η καλαματιανή ομάδα παραμένει πάντως στη δεύτερη θέση και στο -4 από τον πρωτοπόρο και επίσης αήττητο Α.Ο. Διαβολιτσίου, με τον οποίο θα ανταμώσουν σε λίγα εικοσιτετράωρα. Ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 3.30 μ.μ στο γήπεδο του Ασπροχώματος τον ΑΟΔ στο ντέρμπι κορυφής, που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος.

“Για εμάς είναι το ματς της χρονιάς, αφού αν κερδίσουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Αντίθετα σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Σακελλαρόπουλος μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Ο προπονητής του Απόλλωνα σχολίασε και το αγχωτικό διπλό στην Κυπαρισσία: “Ηταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια μαχητική ομάδα. Το ζητούμενο για εμάς ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί, τους οποίους κατακτήσαμε με δυσκολία, γιατί δεν παρουσιαστήκαμε όσο έπρεπε αποτελεσματικοί”.

Για το ντέρμπι με το Διαβολίτσι δεν υπολογίζονται ο εδώ και καιρό τραυματίας Σπανός, αλλά και ο Μανωλόπουλος που υπέστη κάταγμα κνήμης περόνης στο ματς με την Ομόνοια. Δύο, αλλά πολύ σημαντικές απουσίες για τον Απόλλωνα, που θέλει μόνο νίκη το Σάββατο για να μειώσει στο ελάχιστο τη διαφορά από την κορυφή της Α’ τοπικής και να αυξήσει την πίεση και το άγχος στο Διαβολίτσι.