Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 19:26

Καταγγελίες για απειλές από την ΠΑΕ κάνουν οι οπαδοί της Παναχαϊκής

Γράφτηκε από τον

Οι Nortenos Patras εξέδωσαν ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί στην Παναχαϊκή, κάνοντας λόγω για απειλές από την ΠΑΕ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το παιχνίδι με την Κέρκυρα, είχε χαρακτηριστεί, ως το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής. Δεν συμμεριστήκαμε αυτήν την βλακώδη άποψη. Κρίσιμα και σημαντικά, είναι όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σαιζόν. Τότε, θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε εμπιστοσύνη στους προπονητές και στους παίκτες, πάντα. Τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, που προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα και βάρος στην ομάδα εκπορεύονται, από όχι τόσο σκοτεινά κέντρα. Είναι μέρος ενός συνολικού σχεδίου, που εκπονήθηκε το καλοκαίρι και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μέτοχοι, που δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν εδώ και 3 μήνες, αφήνοντας το καράβι να πέσει στα βράχια, επανέρχονται ως Σωτήρες. (Χάρις στην αυταπάρνηση των προπονητών και των παικτών, μείναμε ζωντανοί.) Τζαμπατζήδες Σωτήρες, όμως.

Κλασσικοί φιγουρατζήδες, απόντες και φαντάσματα εδώ και 3 μήνες, αδιάφοροι για την οικονομική εξαθλίωση παικτών και προπονητών, καμάρωναν σαν γύφτικα σκερπανια, στα Επίσημα. Ακριβώς, διπλά τους και οι 20 «φίλοι» του νέου χορηγού. Όλη η πόλη δίνει την απάντηση της, στα νέα ήθη που ευαγγελίστηκαν την Κυριακή, οι «μέτοχοι» και ο χορηγός. Δεν υπάρχει φίλαθλος που δεν καταδίκασε, τέτοιες γελοίες πρακτικές.

Κύριοι, στιγματιστήκατε. Δείξατε ότι συμπεριφέρεστε, ως εν δυνάμει εγκληματική οργάνωση, με σκοπό την διάλυση της Παναχαϊκής και ευόδωσης των κρυφών σας σχεδίων. Δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο και βγάλατε την Αποκριάτικη μάσκα, που τόσο καιρό φορούσατε. Έχετε καταδικαστεί μέσω των ενεργειών σας, στο σκεπτικό κάθε υγιή φιλάθλου.

Η ομάδα, που αναγνωρίστηκε από όλη την Ελλάδα, ότι απέπνεε το διαφορετικό και έβγαζε υγεία, δεν υπάρχει πια. Απόλυτοι υπεύθυνοι της ηθικής κατρακύλας, είναι οι μέτοχοι που αναφέρθησαν στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, περί εμπλοκής χορηγού στην Παναχαϊκή. Αντίστοιχη περίπτωση, είχε ξαναζήσει η Αγυιά στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο. Οι νεόκοποι, δεν γνωρίζουν τι έγινε εκείνο το απόγευμα. Ας ρωτήσουν να μάθουν και να ζητήσουν και τον φάκελο στα εξωτερικά ιατρεία του ΠΠΝΠ και θα πάρουν απάντηση πως ο Κοκκινόμαυρος λαός τακτοποιεί, όσους προσβάλουν την Ιστορία και την πόλη! Οι μέτοχοι, είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι της ηθικής κατάπτωσης και κατρακύλας του ονόματος της Παναχαϊκής.

Κρατήστε τα βρώμικα σχέδια σας στο συρτάρι και μην διανοηθείτε να παίξετε με το παρόν και το μέλλον της Παναχαϊκής, γιατί η απάντηση θα είναι δυσανάλογα σκληρη. Και τότε, όχι 20 αλλά ούτε στρατός ολόκληρος δεν θα σας φτάνει να κρυφτείτε από την Πάτρα.

Το χαμηλό ειδικό βάρος των μετόχων, γίνεται κατανοητό με κάθε τρόπο. Μυστικές συναντήσεις, σκοτάδι ως προς την συμφωνία με τον χορηγό και συνομωτικες πρακτικές. Κανένας σεβασμός, ως προς την ενημέρωση του κόσμου. Οι πλούσιοι μέτοχοι, δεν μπορούσαν να βρουν 4 χορηγίες για να βγει η χρόνια. Αλλά ήρθε, ο από Μηχανής Θεός και τους τις πρόσφερε.

Το σχέδιο του καλοκαιριού, σε πλήρη εξέλιξη…

ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

ΥΓ1. Οι απειλές που δέχονται φίλαθλοι της Παναχαϊκής, λογικά, εντάσσονται στα νέα ήθη της ΠΑΕ???

ΥΓ2. Οι 20 φίλοι του χορηγού, μάλλον μπερδεύτηκαν και ήρθαν στην Σκεπαστή, πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Λογικά, έχασαν τον δρόμο τα παιδιά και δεν πιστεύουμε ότι ήταν εγκάθετοι ώστε να προκληθεί προβοκάτσια και ένταση, την ώρα του αγώνα!!!»

Πηγή: www.gazzetta.gr