Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 14:46

Η Καλαμάτα 3-1 την Ενωση Πελλάνας, αύξησε τη διαφορά από Ασπρόπυργο!

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα 3-1 την Ενωση Πελλάνας, αύξησε τη διαφορά από Ασπρόπυργο!

Η Καλαμάτα νίκησε 3-1 την Ενωση Πελλάνας με δύο γκολ του Μάρκοβιτς και ένα του Πινδώνη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (μείωσε ο Σικαλόπουλος στο τέλος). Ετσι η Μεσσηνιακή ομάδα παραμένει πρώτη και αύξησε τη διαφορά από Ασπρόπυργο στους 6 βαθμούς. Ο Ασπρόπυργος έφερε 2-2 με τον ΑΟ Κατασταρίου. Ο Παναργειακός έχασε 2-1 από τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη και πλέον είναι στο -12 από την κορυφή.  Ο Πάμισος έχασε 2-0 στη Μεσσήνη από τον Αμβρυσσέα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τελικό 3-1 η Καλαμάτα. 

4.μ.μ. Τελείωσε 2-2 το Καταστάρι - Ασπρόπυργος. Η Καλαμάτα λοιπόν πάει στο +6.

4.52 μ.μ. Ο Σικαλόπουλος με απευθείας φάουλ στο 89' μειώνει σε 3-1. Καλαμάτα - Πελλάνα 3-1,

4.44 μ.μ. Στη Μεσσήνη Πάμισος - Αμβρυσσέας 0-2 με Ιβάνοφ στο 83'. 

4.41 μμ. γκοοοοοοοολ ο Πινδώνης στο 78' το 3-0 για την Καλαμάτα. Από πάσα του Πέριτς, ο Πινδώνης με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 3-0.

4.36 μ.μ. γκοοοοοολ στο 73' ο Μάρκοβιτς και πάλι το 2-0 για την "Μαύρη Θύελλα". Πολύ ωραίο γκολ με τους παίκτες της Καλαμάτας να αλλάζουν τη μπάλα με τη μια. Ο Μίνγκας βρήκε τον Πέριτς, αυτός άνοιξε δεξιά στον Πινδώνη που γύρισε στην περιοχή και ο Μάρκοβιτς με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

4.33 μ.μ. Σε άλλα ματς Καταστάρι - Ασπρόπυργος 2-2 και Παναρκαδικός - Παναργειακός 1-1. 

4.26 μ.μ. Μεγάλη ευκαιρία ο Μίνγκας τώρα για την Καλαμάτα, σουταρε άουτ, καταιγιστική μετά το γκολ η Μεσσηνιακή ομάδα ψάχνει το δεύτερο.

4.25 μ.μ. Δοκάρι η Καλαμάτα με πολύ καλό σουτ του Πινδώνη στο 62' 

4.24 μ.μ.. Ευκαιρία με τον Πέριτς στο 61' η Καλαμάτα, το σουτ του Σέρβου έστειλε τη μπάλα άουτ. 

4.22 μ.μ. Επέστρεψε με πολύ ωραίο γκολ ο Μάρκοβιτς και η Καλαμάτα πλέον παίρνει προβάδισμα για τη νίκη.

4.19 μ.μ. γκοοοοοοοοολ Μάρκοβιτς 1-0 η Καλαμάτα. Στο 56' ο Λαθύρης από αριστερά βρήκε τον Μάρκοβιτς που με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 1-0 για την Καλαμάτα.

4.17 μ.μ. Στη Ζάκυνθο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Καταστάρι - Ασπρόπυργος 1-1. Στο 0-0 πάντα το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

4.12 μ.μ. στη Μεσσήνη στο 53' έχασε πέναλτι ο Αμβρυσσέας, το εκτέλεσε ο Σταύρου απόκρουσε ο Καπατσώρης, Παραμένει το Πάμισος - Αμβρυσσέας 0-1.

4.08 μ.μ. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Ένωση Λέρνας-ΑΟ Εικοσιμίας 5-0 τελικό.
Μανδραϊκός-ΑΟ Υπάτου 0-0
Παναρκαδικός-Παναργειακός 0-0
ΑΟ Κατασταρίου-Ασπρόπυργος 0-1
Καλαμάτα-ΑΕ Πελλάνας Καστορείου 0-0
Αστέρας Βλαχιώτη-Ερμιονίδα 1-0
Πάμισος-Αμβρυσσέας Διστόμου 0-1

3.55 μ.μ. Στη Μεσσήνη ημίχρονο Πάμισος - Αμβρυσσέας 0-1. Στη Ζάκυνθο Καταστάρι - Ασπρόπυργος 0-1. Στην Τρίπολη Παναρκαδικός - Παναργειακός 0-0. 

3.51 μ.μ. Ημίχρονο 0-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Αξιοσημείωτο ότι τρεις φορές έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα οι γηπεδούχοι και σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε γκολ (δύο οφσάιντ, ένα επιθετικό φάουλ). 

3.49 μ.μ. Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή η Καλαμάτα στις καθυστερήσεις του α' μέρους, αποχώρησε τραυματίας ο Ψάνης και μπήκε ο Φουάσης. 

3.46. μ.μ. Γκολ οφσάιντ πάλι η Καλαμάτα. Το τρίτο γκολ στο ματς που δεν μετρά, αυτή τη φορά στο 44' ο Λαθύρης γύρισε στον Μάρκοβιτς που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Εντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

3.45 μ.μ. Στο 43' το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, Καλαμάτα - Πελλάνα 0-0.

3.36 μ.μ. Στη Μεσσήνη Πάμισος - Αμβρυσσέας 0-1 με γκολ του Ιβάνοφ στο 34'. 

3.35 μ.μ. Καλή ευκαιρία μετά από ώρα η Καλαμάτα, στο 33' από γύρισμα του Μίνγκα από δεξιά, ο Πέριτς έκανε με τη μια το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ζαραφέτα και πέρασε ελάχιστα έξω, κόρνερ.

3.32 μ.μ. Στο 31' ο Μάρκοβιτς μπαίνει στο γήπεδο στην θέση του Γιόνδη που αποχώρησε τραυματίας. Ο Σέρβος επιστρέφει μετά από τρία παιχνίδια όπου είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού. 

3.30 μ.μ. Ζητά αλλαγή ο Γιόνδης της Καλαμάτας. 

3.29. μ.μ. Στην πρώτη φάση με το γκολ του Πινδώνη στο 9', από ότι είδαμε, μάλλον ο επόπτης είχε δίκιο, στη δεύτερη με το γκολ του Λαθύρη στο 24', δεν φάνηκε καλά αν ο διαιτητής είχε δίκιο. 

3.26 μ.μ. Δεύτερο γκολ στο ματς που δεν μετρά για την Καλαμάτα στο 24'. Από σέντρα του Μίνγκα, ο Κραβαρίτης έδιωξε με τις γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Λαθύρη που με σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα αλλά στο μεταξύ ο διαιτητής σφύριξε φάουλ του Γιόνδη στον Κραβαρίτη.

3.22 μ.μ. Συμπληρώσαμε 20 λεπτά στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στο 0-0 το ματς. Η Καλαμάτα ήταν πιεστική στο πρώτο 10λεπτο αλλά στα επόμενα δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και άρχισαν μάλιστα να γίνονται και αυτοί απειλητικοί. 

3.20 μ.μ. Πολύ καλό σουτ του Μεσσήνιου Γιώργου Μουλιάτου για την Ενωση Πελλάνας στο 18' , η μπάλα λίγο άουτ.

3.18 μ.μ. Η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων ήρθε στο 16' με τον Κωνταντινίδη να κάνει πολύ ωραία προσπάθεια αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό με την μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ.

3.15 μ.μ. Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Πελλάνα στο 14', βρήκε ο Λαμπρόπουλος που χτύπησε και μπήκε ο Ζαραφέτας. 

3.13 μ.μ. Στη Ζάκυνθο από νωρίς Καταστάρι - Ασπρόπυργος 0-1. Στη Μεσσήνη παίζει ο Πάμισος με τον Αμβρυσσέα Διστόμου με το ματς να είναι στο 0-0.

3.10 μ.μ. Στο 9' ο Πινδώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από φάουλ του Μίνγκα, αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ και δεν μέτρησε το γκολ. 

3.08 μ.μ. Πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα στο 6' όταν ο Λαθύρης συνδυάστηκε με τον Γιόνδη που γύρισε στην περιοχή και ο Λαθύρης από κοντά πλάσαρε λίγο άουτ.

3.04 μ.μ. Διαιτητής είναι ο Κακριδής και βοηθοί οι Κλεπετσάνης, Σάνος, όλοι από την Κορινθία. 

3.02 μ.μ. Ξεκίνησε το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Περίπου 500-600 θεατές στην εξέδρα, με πορτοκαλί φανέλα σήμερα παίζει η Καλαμάτα. 

2. 55 μ.μ. Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, αλιατίδης, Λαθύρης, Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνδης, Μίνγκας, Χίλγκεν.

ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΝΑΣ: Κραβαρίτης, Κοτσοβός, Λαμπρόπουλος, Παναγιωτίδης, Εμέκα, Τζιόλας, Κωνσταντινίδης, Ρασσιάς, Σικαλόπουλος, Πετζαρομάν, Μουλιάτος. 

Η Καλαμάτα είναι πρώτη με 4 βαθμούς διαφορά από τον Ασπρόπυργο και 9 από τον τρίτο Παναργειακό. Ο Ασπρόπυργος παίζει σήμερα εκτός με Καταστάρι και ο Παναργειακός εκτός με Παναρκαδικό.