Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 13:25

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Αγκαλιά με το πρωτάθλημα το Διαβολίτσι

Το “τρένο” του Α.Ο. Διαβολιτσίου δεν έκανε... στάση ούτε στο Ασπρόχωμα.

Ο ΑΟΔ νίκησε το Σάββατο και τον Απόλλωνα με 1-0 και με την 9η σερί νίκη αποσπάστηκε 7 βαθμούς από τους καλαματιανούς, που γνώρισαν την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΑΟΔ είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α’ τοπική και το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έχοντας το πάνω χέρι και στην περίπτωση ισοβαθμίας με τον Απόλλωνα (μια νίκη και μια ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς).

Τι λέει ο “χρυσός” σκόρερ Γιάννης Καλογερόπουλος

Ο “χρυσός” σκόρερ του ντέρμπι Γιάννης Καλογερόπουλος μιλώντας στην “Ε” για το σαββατιάτικο ματς είπε αρχικά ότι: “Ηταν ένα ντέρμπι και είχαμε ως βάση να κρατήσουμε το μηδέν, γιατί ένα γκολ θα το βάζαμε. Είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, ενώ μας ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο γκολ. Βρέθηκε και ο Τάσος (σ.σ. Κωνσταντακόπουλος) σε καλή μέρα και κερδίσαμε δίκαια”.

Ο πρώτος σκόρερ της Α’ τοπικής έπλεξε στη συνέχεια το εγκώμιο του Απόλλωνα: “Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που αποτελείται από νέους παίκτες. Γίνεται σωστή δουλειά και πιστεύω ότι πήραμε το ματς περισσότερο με την εμπειρία”.

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Απόλλωνα έφθασε τα 13 στο πρωτάθλημα. Τα 11 τα έχει σημειώσει με τη φανέλα της Ανδρούσας, από την οποία το Γενάρη μεταπήδησε στον ΑΟΔ.

Με τους πρωτοπόρους έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια κόντρα σε Ομόνοια, Αβία, Απόλλωνα, σκοράροντας στα δύο (είχε πετύχει ένα γκολ και με την Ομόνοια). Αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό θα φθάσει την επίδοση των 17 γκολ που είχε πριν χρόνια με τον Πάμισο στην Α’ τοπική, παρότι δεν είναι επιθετικός.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι: “Ας πάρουμε το πρωτάθλημα και δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ. Δεν είναι βασικό μου μέλημα. Τυχαίνει να πατάω περιοχή και να είμαι μέσα στις φάσεις. Σημασία έχει να βγει η ομάδα πρώτη”.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι ακόμα δεν έχει κριθεί ο τίτλος, γιατί: “Εχουμε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας με καλούς αντίπαλους, αρχής γενομένης με την Κυπαρισσία. Μένουν ακόμα 12 αγωνιστικές και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Εχουμε προβάδισμα 7 βαθμών που στην ουσία είναι 8 βαθμοί, αλλά θα πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο”.