Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 14:23

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Πολύ περήφανος για τους παίκτες μου”, λέει ο Τ. Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Πολύ περήφανος για τους παίκτες μου”, λέει ο Τ. Σακελλαρόπουλος

 

Πρωτάθλημα ήταν και... πάει. Ο Απόλλωνας γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν στο ματς που δεν έπρεπε να χάσει, αυτό με το Διαβολίτσι και τέθηκε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Α’ τοπική, όντας στο -7 από τον πρωτοπόρο ΑΟΔ, που υπερτερεί και στην ισοβαθμία.

Ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε το Σάββατο να “ξεκλειδώσει” την καλύτερη άμυνα της Α’ τοπικής, ενώ είχε μείνει στο μηδέν και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου. Αυτή τη φορά όμως, είδε την εστία του να παραβιάζεται (στο 35’ από το Γιάννη Καλογερόπουλο) και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

“Η ήττα μας θέτει εκτός στόχου, γιατί οι περισσότερες ομάδες έχουν αποδυναμωθεί και δύσκολα μπορεί να καλυφθεί στη συνέχεια η διαφορά των 7 βαθμών”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Σακελλαρόπουλος.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δηλώνει ωστόσο περήφανος για τους παίκτες του. “Στο ποδόσφαιρο σε μεγαλώνουν οι νίκες, αλλά στη συνείδηση του κόσμου μας μεγάλωσε και η ήττα. Μας αφήνει σίγουρα πικρία το αποτέλεσμα, αλλά είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Κάναμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα, που έχει παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Το Διαβολίτσι ήταν πιο αποτελεσματικό αμυντικά και πήρε το ματς”.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας αγωνίστηκε στο ντέρμπι χωρίς τους δύο άτυχους της φετινής σεζόν Μανωλόπουλο, Σπανό, ενώ ο Μπαχράμης ήταν τραυματίας και κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Γιακουμής.

Ακόμα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με το Τσουλάκο, που δεν ξεκίνησε και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 56’ στη θέση του Τρικουράκη. Από εκεί και πέρα, ο Λούτα αποχώρησε τραυματίας στο 61’ και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβει το ματς του Σαββάτου με την Ανδρούσα.