Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019 12:01

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Φινάλε των ομίλων σήμερα εντός με Ηλεία

Γράφτηκε από τον

 

Η έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων θα διεξαχθεί σήμερα στα πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας θα υποδεχτούν τις αντίστοιχες της Ηλείας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Πρώτα θα αγωνιστούν στις 12.30 οι μικτές Κ 14 και θα ακολουθήσει στις 2.30 η αναμέτρηση των ομάδων Κ 16. Βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει μόνο το πρώτο χρονικά ματς, καθώς θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Η Μεσσηνία με 13 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή, ενώ η Ηλεία με 11 βαθμούς είναι στην δεύτερη θέση. Κάτι που σημαίνει ότι η Μεσσηνία παίρνει και με ισοπαλία την πρωτιά. Αμφότερες οι ομάδες πάντως, έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ – άουτ παιχνίδια της επόμενης φάσης. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα Κ 16, με τη διαφορά ότι εκεί η Ηλεία είναι πρώτη με 15 βαθμούς και η Μεσσηνία δεύτερη με 9 βαθμούς.

Η κατάταξη σε αυτό τον όμιλο έχει ξεκαθαρίσει από την περασμένη αγωνιστική και η Μεσσηνία θέλει σήμερα τη νίκη μόνο για το γόητρο.

Οι παίκτες που έχει καλέσει ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας για τα σημερινά παιχνίδια είναι:

K-14

Δημήτρης Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Κάρολος Δημόπουλος, Γιώργος Καραγλάνης, Ηλίας Κιόρρι, Ματέο Κρακούλι, Δημήτρης Λάσκαρης, Χρήστος Μανιάτης, Κυριάκος Μανωλέας, Στέφανος Μπούνας, Αντζελίνο Πάπα, Κωνσταντίνος Παπαγεωργακόπουλος, Γιάννης Παπανικολόπουλος, Νίκος Παυλής, Βαλάντης Ρούπας, Γιάννης Σεντεμέντες, Φώτης Φαββατάς, Οδυσσέας Ψαρρέας

Κ-16

Αντρέας Ακριστινέι, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Βασίλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Αρβανίτης, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Αλέξανδρος Καλυβας, Δημοσθένης Καρύδης, Παναγιώτης Κλάδης, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος, Αριστείδης Κρητικάκης, Γιώργος Κωστέας, Παναγιώτης Λαππας, Παναγιώτης Οικονομέας, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Γιάννης Σαούτης, Γιώργος Σκοπετος, Θοδωρής Σταματελόπουλος, Μιχάλης Στυλιανόπουλος

Κ14

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

1. Μεσσηνία 21-1 13

2. Ηλεία 16-4 11

3. Κεφαλλονιά 3-20 3

4. Ζάκυνθος 7-22 1

Κ16

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

1. Ηλεία 11-1 15

2. Μεσσηνία 10-3 9

3. Ζάκυνθος 2-10 3

-. Κεφαλλονιά 5-14 3