Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019 17:46

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού Ανάληψης για τη διαιτησία: “Γιατί μας χαλάτε το όνειρο, κύριοι;”

Γράφτηκε από τον
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού Ανάληψης για τη διαιτησία: “Γιατί μας χαλάτε το όνειρο, κύριοι;”

 

Ανακοίνωση που απευθύνεται στην Επιτροπή Διαιτησίας Μεσσηνίας εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Στην ανακοίνωση διαμαρτύρεται για τις διαιτησίες που έχει τη φετινή χρονιά και ειδικά στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια, αναφέροντας μάλιστα και παραδείγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ομάδα μας ανεβαίνοντας στην Α’ Τοπική Μεσσηνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της ήταν για εμάς ένα όνειρο, να αγωνιστούμε στην μεγαλύτερη κατηγορία της Μεσσηνίας με αντίπαλες ιστορικές ομάδες, και είπαμε να το ζήσουμε και όπου μας βγάλει. Και ερχόσαστε εσείς κύριοι να μας χαλάσετε τα πάντα:

Ολυμπιακός Ανάληψης Μεσσήνης - Κυπαρισσία 0-1 με γκολ οφσάιντ (υπάρχει βίντεο).

Εράνη Φιλιατρών - Ολυμπιακός Ανάληψης Μεσσήνης, χτύπημα σε παίκτη μας (οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο), «παίζετε» ο διαιτητής, γκολ για την ομάδα της Εράνης Φιλιατρών. Σαν να μην έφτανε αυτό ο διαιτητής της αναμέτρησης στο τέλος του παιχνιδιού που τον είπαν 2 παίκτες μας άσχετο (λες και το ακούει πρώτη φορά) θεώρησε σωστό να κλειδωθεί μέσα στα αποδυτήρια, γιατί από ό,τι καταλάβαμε έπαιζε ντέρμπι και δεν έπρεπε να του ξεφύγει τίποτα. 4 αγωνιστικές ο κάθε παίκτης μας (και οι 2 παίκτες βασικοί μας, είμαστε και πολλοί κιόλας) χωρίς να τους βγάλει κόκκινη, απλά έγραψε το φύλλο αγώνα.

Να επισημάνουμε ότι η ομάδα της Εράνης Φιλιατρών νίκησε δίκαια 5-1.

Στον αγώνα Ολυμπιακός Ανάληψης Μεσσήνης – Ομόνοια, κόκκινη σε παίκτη της Ομόνοιας για διαμαρτυρία, όλοι άκουγαν και έβλεπαν (υπάρχει βίντεο), 1 αγωνιστική ο παίκτης της Ομόνοιας.

Μετά τον αγώνα με την ομάδα της Ομόνοιας σας ενημερώσαμε τη Δευτέρα 4-2-2019 ότι οι επόπτες δεν ήταν καλοί και σήκωναν κατά της ομάδας μας οφσάιντ και μας έκοβαν συνέχεια φάσεις μετά το 1-0, και προς έκπληξή μας την Πέμπτη 7-2-2019 στον ορισμό των διαιτητών βλέπουμε πάλι τους ίδιους επόπτες στον αγώνα με την Αβία. Σας καλούμε και σας το επισημαίνουμε και μας λέτε ότι είναι οι πιο έμπειροι. Ψάχνοντας να δούμε πόσο έμπειροι είναι, ο ένας ξεκίνησε να παίζει Α’ Τοπικό την 7η αγωνιστική και έχει παίξει 8 παιχνίδια και ο άλλος από τα 18 παιχνίδια έχει παίξει 11 στην Α’ Τοπική.

Από ό,τι αποδείχθηκε στα 2 παιχνίδια που ήταν για εμάς η μισή μας χρονιά ορίστηκαν οι 2 συγκεκριμένοι. Στο ένα σήκωναν ανύπαρκτα οφσάιντ και στο άλλο μας ακυρώνεται καθαρότατο γκολ που το έχουμε δει όλοι, ευτυχώς που υπήρχε βίντεο γιατί γύρισε και μας είπε ο ένας από τους 2, ποιοι είστε εσείς που θα μας κάνετε υποδείξεις.

Κάναμε ένα λάθος ή μάλλον δεν το σκεφτήκαμε, δεν φτιάξαμε ομάδα να κερδίζει και την διαιτησία. Σε ματς που χάνουμε ως διά μαγείας οι καθυστερήσεις είναι 3 λεπτά και όταν νικάμε 7 λεπτά (κρατάμε και χρόνο και εμείς, όπως όλοι πιστεύουμε σε κάθε πάγκο ομάδας).

Δεν σας ζητάμε κάτι που είναι αδύνατον να κάνετε, ζητάμε 50/50, ζητάμε σε παιχνίδια που είναι για κάποιες ομάδες όλη η χρονιά τους, ορισμούς διαιτητών που έχουν εμπειρία.

Αργήσαμε να βγάλουμε την ανακοίνωση γιατί κάποιοι μας έλεγαν μην το κάνετε γιατί θα στοχοποιηθείτε, αλλά είπαμε έτσι και αλλιώς δεν θέλουμε βοήθεια, θέλουμε μόνο το αυτονόητο 50/50.

Αν αξίζουμε θα παραμείνουμε στην Α’ Τοπική Μεσσηνίας, αν όχι θα υποβιβαστούμε, αλλά τουλάχιστον κύριοι θα το έχουμε παλέψει. Εσείς κύριοι δεν μας αφήνετε ούτε να το παλέψουμε!”.