Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 11:46

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τέσσερις απουσίες με Α.Ο. Κατασταρίου

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τη νίκη με 3-1 επί της Ενωσης Πελλάνας η Καλαμάτα προετοιμάζεται για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, αυτή τη φορά με τον Α.Ο. Κατασταρίου.

Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η Καλαμάτα είναι στην κορυφή με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ασπρόπυργο και θα ψάξει για μια ακόμη νίκη την Κυριακή ώστε αν διαφυλάξει αυτό το προβάδισμα και να κάνει ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο και την απευθείας άνοδο.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι οι Μεσσήνιοι θα έχουν πάντως κάποιες σημαντικές απουσίες καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Ζαχαρόπουλο, Μαστραντωνάκη, Γιόνδη και Ψάνη. Οι Αθανασόπουλος και Αντωνιάδης έχουν μπει στο πρόγραμμα και θα είναι στην διάθεση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι εφτά παίκτες της ομάδας είναι στο όριο καρτών καθώς έχουν από 3 κίτρινες. Ο λόγος για τους Μαστραντωνάκη, Κάρλος, Μίνγκα, Ζαχαρόπουλο, Χίλγκεν, Τσόπελα και Τάμπα.

Πιο νωρίς η σέντρα

Η ομάδα της Ζακύνθου έχει ζητήσει να γίνει στις 1.30 μ.μ. η σέντρα στο ματς της Κυριακής προκειμένου να διευκολυνθεί στο ταξίδι της επιστροφής και το αίτημα της αναμένεται να γίνει δεκτό από την ΕΠΟ.

Τέλος, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της ομάδας μας στο ξενοδοχείο Horizon Βlu. Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας, στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Τηλέφωνα επικοινωνίας 694 165 6594, 27210 98999.