Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 14:10

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Διαιτητής ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ και όχι Φινλανδός!

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Διαιτητής ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ και όχι Φινλανδός!

Σύμφωνα με χθεσινές αναφορές φινλανδικών media διαιτητής του Ολυμπιακός - ΑΕΚ την Κυριακή επρόκειτο να είναι ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν, αλλά τελικά σήμερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ!

Φινλανδική ιστοσελίδα είχε αναφέρει χθες ότι ρέφερι του κυριακάτικου ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ επρόκειτο να είναι ο Βίλε Νεβαλάινεν, αλλά τελικά με τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ (όλων των διαιτητών της 21ης αγωνιστικής), ρέφερι στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι ο πολύ πιο έμπειρος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, διεθνής από το 2014, με αγώνες Champions League στο παλμαρέ του.

Ο 38χρονος δικηγόρος Στίλερ ανήκει στην Α' κατηγορία της UEFA (μία χαμηλότερη από την "Elite" του Χιλ Μανθάνο που είχε σφυρίξεi το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακόσ την Τούμπα). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίσταιν Γκίτελμαν, τέταρτος ρέφερι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι ορίστηκε ο Νο 3 της ΚΕΔ (υπεύθυνος για τους ορισμούς των βοηθών) Λιφ Λίντμπεργκ (στην Τούμπα παρατηρητής της ισπανικής τριάδας ήταν ο συμπατριώτης των διαιτητών, Φερνάντο Μαρίν, Νο 2 μετά τον Μέλο Περέιρα).

Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της 21ης αγωνιστικής...

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2

ΑΕΛ - Ξάνθη: Σκουλάς

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος: Σέζος

Παναθηναϊκός - Αστέρας: Τάσης

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/2

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός: Παπαπέτρου

Άρης - Πανιώνιος: Κουτσιαύτης

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Στίλερ

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/2

Απόλλων - ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου

Οφη- Λαμία: Ζαχαριάδης

Πηγή: sport24.gr