Κυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 12:07

ΠΑΜΙΣΟΣ: Εκτός έδρας δοκιμασία με Α.Ο. Υπάτου

Γράφτηκε από τον

 

Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί σήμερα στη Βοιωτία ο Πάμισος, με αντίπαλο τον Α.Ο. Υπάτου (3 μ.μ.).

Οι Μωράκης, Παπαδόπουλος έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Ρήγας, Κατσιβαρδέας και ο Γεωργιόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την ανάγκη των γηπεδούχων για βαθμούς, γίνεται αντιληπτό πόσο δύσκολο είναι το έργο των “πρασίνων”. Ο Α.Ο. Υπάτου με 26 βαθμούς, είναι μόλις στο +3 από τη ζώνη, ενώ ο Πάμισος με 7 βαθμούς είναι στην προτελευταία θέση και έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Οι Νησιώτες θα προσπαθήσουν όμως για το καλύτερο στο γήπεδο του Σχηματαρίου.

Ιδια αποτελέσματα!

Να σημειωθεί ότι ο Α.Ο. Υπάτου έχει απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων στους εννέα αγώνες που έχει δώσει ενώπιον του κοινού του.

Μετρά τρεις νίκες, όλες με σκορ 2-0, τρεις ισοπαλίες, όλες με 0-0 και τρεις ήττες όλες με 0-1!

Νίκησε Λέρνα, Α.Ο. Εικοσιμίας και Καταστάρι, έχασε από Πελλάνα, Καλαμάτα, Παναργειακό και μοιράστηκε τους βαθμούς με Μανδραϊκό, Αμβρυσσέα, Ερμιονίδα. Στα αξιοσημείωτα ότι στα πρώτα πέντε εντός έδρας ματς της σεζόν δεν είχε σκοράρει. Την περασμένη αγωνιστική ο Α.Ο. Υπάτου έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τον Μανδραϊκό και ο Πάμισος έχασε στη Μεσσήνη με 2-0 από τον Αμβρυσσέα.