Κυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 13:24

Ατυχη η Καλαμάτα έμεινε στο 0-0 με τον Α.Ο. Κατασταρίου

Γράφτηκε από τον

Ατυχη η Καλαμάτα έμεινε στο 0-0 με τον Α.Ο. Κατασταρίου 

Στο 0-0 έμεινε η Καλαμάτα με τον ΑΟ Κατασταρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Πολύ άτυχη η Μεσσηνιακή ομάδα σήμερα που είχε αμέτρητες ευκαιρίες και δοκάρι στο 88' με τον Αθανασόπουλο αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τελικό 0-0.

3.20 μ.μ. Σουτ Πινδώνη στο 93' ελάχιστα άουτ. 

3.16 μ.μ. Καθυστερήσεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, 0-0

3.16 μ.μ. Δοκάρι ο Αθανασόπουλος στο 88' για την Καλαμάτα που κάνει τα πάντα αλλά δεν μπορεί να βάλει γκολ.

3.13 μ.μ. Στο 85' βγαίνει ο Χίλγκεν και μπαίνει ο Αθανασόπουλος που επιστρέφει μετά από 4 μήνες. 

3.11 μ.μ. Φάση διαρκείας με τον Μπριλάκη να κόβει σωτήρια προ του Μίνγκα στο 83'

3.05 μ.μ. Στο 78' πλέον στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, παραμένει το 0-0.

3.03 μ.μ. Πιέζει η Καλαμάτα που είχε δύο ευκαιρίες σε ένα λεπτό. Στο 73' από προσπάθεια του Κάρλος η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Μάρκοβιτς που σούταρε για να κοντράρει σωτήρια ο Καρβούνης σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση και την αρχική απομάκρυνση της άμυνας ο Μίνγκας έπιασε το σουτ αλλά ο Δρακόπουλος απόκρουσε σε νέο κόρνερ.

2.58 μ.μ. Στο 70' το ματς στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Πιέζει στο β' μέρος η Καλαμάτα, έχει χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά το 0-0 παραμένει.

2.55 μ.μ. Στο 67' πολύ καλό ξαφνικό σουτ του Κουρέλλα η μπάλα ελάχιστα άουτ. 

2.49 μ.μ. Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα στο 61', βγήκε ο Λαθύρης και μπήκε ο Κάρλος. 

2.46 μ.μ. Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία η Καλαμάτα στο 59'. Από φάουλ του Φουάση ο Μίνγκας έπιασε την κεφαλιά, ο Δρακόπουλος απόκρουσε δύσκολα και ο Βοσκόπουλος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα που πέρασε παράλληλα με το τέρμα και απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τους αμυντικούς. 

2.40 μ.μ. Μεγάλη διπλή ευκαιρία η Καλαμάτα στο 53'. Ο Μίνγκας με φάουλ υποχρέωσε τον Δρακόπουλο σε πολύ δύσκολη απόκρουση, η μπάλα έφτασε στον Χίλγκεν που γύρισε με τη μια στον Πινδώνη που πλάσαρε από κοντά αλλά και πάλι ο Δρακόπουλος απόκρουσε σωτήρια κρατώντας το 0-0.

2.32 μ.μ. Ξεκίνησε το β' ημίχρονο.

2.18 μ.μ. Ημίχρονο Καλαμάτα - Καταστάρι 0-0

2.14 μ.μ. Στο 41' το ματς παραμένει το 0-0.

2.08 μ.μ. Στο 35' η Καλαμάτα απείλησε ξανά αλλά το σουτ του Μάρκοβιτς από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

2.01 μ.μ. Δεύτερη ευκαιρία για την Καλαμάτα στο ματς στο 27' όταν ο Τάμπας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Πινδώνης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

2.00 μ.μ. Στο 26' η πρώτη απειλητική των φιλοξενούμενων όταν ο Τηλιόπουλος έκανε τη σέντρα ο Καψάσκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

1.58 μ.μ. Στο 25' το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού παραμένει το 0-0.

1.48 μ.μ. Στο 15' η Καλαμάτα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς η οποία προήλθε από στημένη φάση. Συγκεκριμένα ο Μίνγκας εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά, ο Αλιατίδης βρέθηκε αμαρκάριστος και έπιασε την δυνατή κεφαλιά αλλά ο Δρακόπουλος απόκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

1.42 μ.μ. Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο χωρίς κάτι αξιόλογο με την Καλαμάτα να έχει την υπεροχή αλλά να μην έχει κάνει φάση. 

1.38 μ.μ. Επιθετικά μπήκε στο ματς η Καλαμάτα που θέλει ένα γρήγορο γκολ.

1.35 μ.μ. Οι συνθέσεις των ομάδων...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τάμπας, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Λαθύρης, Πέριτς, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας, Χίλγκεν.
Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Κουρέλλας, Τηλιόπουλος, Καψάσκης, Πέττας, Μεζίνι, Κάρδαρης, Μπριλάκης. 
Διαιτητής ο Γκάμαρης από την Αθήνα και βοηθοί ο Κολλιάκος από την Αθήνα και ο Καραθανάσης από την Αν. Αττική.

1.30 μ.μ. Ξεκίνησε το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου βρίσκονται περίπου 500 φίλαθλοι.

Η Καλαμάτα είναι πρώτη με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ασπρόπυργο που θα παίξει αργότερα (3 μ.μ.) με τον Μανδραϊκό εντός έδρας.