Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 16:08

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Με σκόρερ τον Βασιλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ το Νίκο Βασιλόπουλο, ο Απόλλωνας κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ανδρούσα την τοπική ομάδα με 1-0, σε ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Με 11 παίκτες πήγε να αγωνιστεί στο προχθεσινό παιχνίδι ο Απόλλωνας, αφού εκτός από τους δύο τραυματίες Στέλιο Σπανό, Δημήτρη Μανωλόπουλο, αρκετοί παίκτες λόγω ίωσης δεν μπόρεσαν να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ετσι η καλαματιανή ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα αγωνίστηκε με την ίδια 11άδα.

Οπως προαναφέραμε, ο Νίκος Βασιλόπουλος ήταν αυτός που της έδωσε τη νίκη στο 32’ με δυνατό πλασέ, αξιοποιώντας την πάσα του Αλεξόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και άλλες καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Αλεξόπουλο (3) και τον Βασιλόπουλο στη διάρκεια του 90λεπτου, αλλά οι προσπάθειες τους, με εξαίρεση τη φάση στο 32’ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Η Ανδρούσα με εξαίρεση τη νίκη στα χαρτιά την προηγούμενη αγωνιστική, έχει να πανηγυρίσει τρίποντο από την 13η αγωνιστική, τότε είχε κερδίσει εκτός έδρας την Α.Ε. Μάνης. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά σε 7 αναμετρήσεις μετράει δύο νίκες (η μία στα χαρτιά), 4 ήττες και μία ισοπαλία.

Στο προχθεσινό ματς, πριν βρεθεί πίσω στο σκορ, έχασε μια αξιόλογη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Ηταν στο 26’ όταν σε μπροστινή μπαλιά του Χαρμπίλα, ο Α. Καλογερόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιακουμή, αλλά σούταρε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Μετά το γκολ που δέχτηκε, ανοίχτηκε με στόχο να φτάσει στην ισοφάριση ή ακόμη και στη νίκη, όμως δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Απόλλωνα. Κατάφερε βέβαια να σκοράρει στο 60’ με κεφαλιά του Μπάλλα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Α. Καλογερόπουλου, όμως ο διαιτητής Καυκάς με τη σύμφωνη γνώμη του α’ βοηθού Ρουμελιώτη, το ακύρωσε υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Σίγουρα και οι τραυματισμοί στη διάρκεια του αγώνα, έπαιξαν το ρόλο τους, ώστε η Ανδρούσα, να μην μπορέσει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 80’ και μετά αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, γιατί τραυματίστηκε ο Κακογιάννης και αποχώρησε με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και είχαν γίνει και οι 4 αλλαγές. Νωρίτερα είχαν αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού ο Γκούνης (τράβηγμα στη γάμπα) και Μπάλλας (πρόβλημα στο γόνατο).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης (31’ λ.τρ. Τριανταφυλλίδης), Κακογιάννης, Τσώνης, A. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Χαρμπίλας (68’ Υμεράσι), Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Διαμαντής (73’ Κάλλας), Μπάλλας (56’ λ.τρ. Αναγνωστόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γιακουμής, Κακαλής, Καραχάλιος, Παχής, Περιβολάρης, Κουντάνης, Τσούκλερης, Μπαρδόσι, Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Παπαγιαννόπουλος.