Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 17:30

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-4: Συνεχίζει ακάθεκτος για τον τίτλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ασταμάτητος προς την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική δείχνει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που νίκησε 4-0 στην Κυπαρισσία τον ΑΟΚ και διατήρησε το +7 από τον δεύτερο Απόλλωνα.

Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα που πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.

Απέναντι της είχε έναν ΑΟΚ που παρατάχθηκε με πάρα πολλές απουσίες και με σύνθεση ανάγκης, έχοντας πιτσιρικάδες στη σύνθεση του.

Κάταγμα στο χέρι

ο Καλογερόπουλος

Το δυσάρεστο για το Διαβολίτσι ήταν πως τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του ματς ο Γιάννης Καλογερόπουλος και θα χρειαστεί να μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος υπέστη κάταγμα στο χέρι του, του τοποθετήθηκε γύψος και τέθηκε νοκ άουτ για έναν μήνα!

Ο Κουλόπουλος το 0-1

Ο ΑΟΔ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 13’ όταν ο Πιτσιλής βρήκε με κάθετη πάσα τον Κουλόπουλο και ο δεύτερος με πλασέ έγραψε το 0-1.

Η Κυπαρισσία είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 17’ όταν η εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Δεύτερο γκολ με Κάνιστρα

Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-2 ύστερα από ενέργεια του Ζάκκα που έκοψε την μπάλα και ο Κάνιστρας με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα ακόμη γκολ για τους πρωτοπόρους της Α’ τοπικής και εκεί κρίθηκε η υπόθεση νίκη.

Σκόραραν Ζάκκας και

Κουλόπουλος στο δεύτερο

Ηταν το 48’ όταν ο Μπαστακός με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ζάκκα, ο οποίος πρόλαβε τον Παναγιωτόπουλο που επιχείρησε άστοχη έξοδο και με πλασέ έκανε το 0-3.

Το τέταρτο γκολ σημειώθηκε στο 63’ με τον Ζαφείρη να κάνει τσαφ και τον Κουλόπουλο με προβολή να γράφει το τελικό 0-4.

Οι νικητές είχαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Παλιά και Ζάκκα μέχρι το φινάλε.

Το ματς σφύριξε ο Ρέκκας, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ρηγόπουλο.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Αστερής (60’ Μπαϊραμάι), Ζαφείρης, Ανδρουτσής, Μπακόπουλος, Νικολόπουλος, Τάνεφ (75’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Καραβούλιας, Αντωνόπουλος, Δημητρακάκης.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Λιόλιος (46’ Σταματελόπουλος), Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πιτσιλής, Τζανετέας, Καλογερόπουλος (15’ λ. τρ. Ζάκκας), Κάνιστρας (70’ Κανελλόπουλος), Κουλόπουλος (65’ Τσουκαλάς), Παλιάς.