Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 18:26

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κινητοποίηση φιλάθλων εν όψει Μανδραϊκού

Γράφτηκε από τον

 

 

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της “Μαύρης Θύελλας” σε Μεσσηνία και Αττική για το κυριακάτικο ματς με τον Μανδραϊκό, στο γήπεδο της Μάνδρας.

Οι φίλοι της ομάδας στην Καλαμάτα ανακοίνωσαν ήδη ότι διοργανώνουν εκδρομή, ενώ κάλεσμα στους Μεσσήνιους της Αττικής κάνει και ο σύνδεσμος φιλάθλων της Αθήνας.

Οι ανακοινώσεις των φιλάθλων

Η ανακοίνωση των φιλάθλων στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα αναφέρει: “Οι φίλαθλοι της “Μαύρης Θύελλας’ διοργανώνουν εκδρομή την Κυριακή στην Μάνδρα Αττικής για τον αγώνα με τον Μανδραϊκό. Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ το άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής, εγγραφές και πληρωμές θα γίνονται από Τρίτη μέχρι Σάββατο και ώρες 8 μ.μ. - 9.30 μ.μ. στο Καφέ 73 του Νιάρχου – Ζαχαρόπουλου στην οδό Λείκων και Μπουλούκου γωνία

Η προπληρωμή απαραίτητη για την συμμετοχή σας στην εκδρομή. Η αναχώρηση θα γίνει από το γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 11 π.μ. το αργότερο, για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος)”.

Η ανακοίνωση των φίλων της ομάδας στην Αττική αναφέρει: “Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Καλαμάτας Αθηνών καλεί όλους τους Μεσσήνιους οπαδούς της Αττικής σε γενικό ξεσηκωμό και συστράτευση στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας στο γήπεδο της Μάνδρας την Κυριακή στις 3 μ.μ. Ηρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε. Ηρθε η ώρα της ανόδου. Ηρθε η ώρα να υποδεχθούμε όπως μοναδικά ξέρουμε και έχουμε πράξει κατά το παρελθόν την μεγάλη μας αγάπη, την αρρώστια που μας παίρνει τα μυαλά, την μεγάλη μας “Μαύρη Θύελλα”. Γίνε και εσύ κομμάτι της αλλαγής της ιστορίας της θυελλάρας για να την ξαναπάμε εκεί που της αρμόζει. Με κασκόλ, με σημαίες, με τύμπανα και φωνή υποδεχόμαστε την μεγάλη μας αγάπη. Η ζωή μας μαύρη, η ψυχή μας θύελλα. Ολοι μαζί για την άνοδο”.