Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 19:05

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Τρίτη σερί νίκη με γκολ του Σούλα στο 83’

Γράφτηκε από τον

Ενα γκολ του Τζουλιάνο Σούλα στο τελευταίο δεκάλεπτο έκρινε το νικητή στο χθεσινό ματς Τσικλητήρας Πύλου – Πανθουριακός...

Ο Τσικλητήρας πήρε τη νίκη με 1-0 και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ.

Ο αγώνας πάντως δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να μην είναι πολλές.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και έφταναν πιο εύκολα στα καρέ του Θοδωρή Σταθά, ενώ ο Πανθουριακός του Τάσου Χατζηαγγελή με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση του στάθηκε αξιοπρεπώς και λίγο έλλειψε να πάρει αποτέλεσμα στην Πύλο.

Μόλις στο 2’ ο Ανδρώνης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάτι από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 15’ χάθηκε διπλή ευκαιρία για τον Τσικλητήρα με τα διαδοχικά σουτ του Καγιανά να αποκρούουν πρώτα ο Σταθάς και σε δεύτερο χρόνο ο Οδεμισιώτης.

Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Σούλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σταθά, ενώ στο 44’ το σουτ του Καγιανά δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και είχαμε περισσότερο παιχνίδι κέντρου.

Τελικά η ομάδα της Πύλου που έψαχνε περισσότερο το γκολ, και έπαιζε δίχως τον πρώτο της σκόρερ Φώτη Διακουμή, βρήκε τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να πάρει το ματς...

Ηταν το 83’ με τον Γρ. Παπαγεωργίου να δίνει στον Σεφεράσι που έβγαλε γλυκιά σέντρα και ο Σουλά με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Παναγιωτόπουλο.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Γ. Τρίψας, Κ. Μεμά (75’ Ιλιάζι), Ανδρώνης, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Σούλα (88’ Κουρεμπανάς), Χρ. Τρίψας (87’ Κοτσοβός), Σεφεράσι, Καγιανάς (70’ Ζίου), Γεωργιάδης.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος, Παντσιώτης, Καράμπελας, Ζώτος, Οδεμισιώτης (85’ Δημόπουλος), Μπιτσάνης, Αντωνίου (55’ Ρουμελιώτης), Κανανάι.