Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 19:37

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-4: Εμφατικό διπλό με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ!

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ο Εθνικός νίκησε χθες στη Σπερχογεία με 4-0 την ομώνυμη ομάδα και επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από την ισοπαλία με τη Μάνη και την ήττα από τον Τσικλητήρα.

Στα δύο αυτά παιχνίδια μάλιστα η ομάδα του Μελιγαλά δεν είχε σκοράρει. Με το διπλό παρέμεινε στην 5η θέση της Α’ τοπικής και σε απόσταση 3 βαθμών από τον τέταρτο Τσικλητήρα. Από την άλλη πλευρά οι “ταύροι” γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα, πληρώνοντας και τις πολλές απουσίες (Δικαίος, Λαγωνικάκος, Γ. Δωδεκάτος, Πετράκος, Οικονομόπουλος).

Στα αξιοσημείωτα το ότι σκόραραν οι δύο από τις τέσσερις αλλαγές του Παναγιώτη Πολίμου (Μέτσο, Καλογερόπουλος). Ο πρώτος μάλιστα το έκανε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 71’ με σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 0-2, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια δύο ακόμα τέρματα. Ο Κουρούπης με εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ στο 80’ σημείωσε το 0-3 και στο 88’ ο Γιάννης Καλογερόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Το σκορ είχε ανοίξει στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 25’ με σουτ του Ρουμελιώτη, έπειτα από πάσα του Καρατζούλια.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά μετά το 0-2 η πλάστιγγα έγειρε και ψυχολογικά υπέρ του Εθνικού, που ήταν καλύτερος και εκμεταλλεύτηκε τα κενά στα μετόπισθεν της Σπερχογείας.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Γαλακούτη και Μπασιλάρη.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ευθ. Δωδεκάτος, Κουμπανάκης (55’ Ζακόλι), Παπαγιαννόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Κωστόπουλος, Κοτσιλιέρης, Πανταζής (85’ Τζεφερεμιναίος), Καραγιάννης, Κουτσουρόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλλας, Ξυδιάς (85’ Ντεμίρι), Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Παπαθεοδώρου, (75’ Διακουμάκος), Καρατζούλιας, Ρουμελιώτης (70’ Μέτσο), Κουρούπης, Σπυρόπουλος (80’ Καλογερόπουλος).