Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 19:55

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-2: Διπλό με Τηλεμάχου και Βέλλη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με τέρματα που σημείωσε προς το τέλος της αναμέτρησης, στο 79’ και το 85’, ο Τέλλος Αγρας έφυγε χθες από το “Γ. Λουκαρέας” με τους τρεις βαθμούς, καθώς νίκησε την Ομόνοια με 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Αντίθετα στην επανάληψη, το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να βάλουν γκολ και να φτάσουν στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο καλοί και κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν δύο από τις φάσεις που είχαν σε αυτό το διάστημα και να επικρατήσουν δίκαια.

Η Ομόνοια, που ήθελε τη νίκη για να συνεχίσει την προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία, δεν μπόρεσε στις λίγες φάσεις που δημιούργησε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αλεξόπουλου και να κάνει ένα βήμα για τη σωτηρία της. Βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους τους παίκτες, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί μέχρι το τέλος για την παραμονή.

Τα γκολ

Στο 79’ ο Γεωργιόπουλος έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Τηλεμάχου με διαγώνια κεφαλιά στην απέναντι γωνία πέτυχε το 0-1. Στο 85’ ο Βελλής απέφυγε έναν αντίπαλο του μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Κατσαρέα σημείωσε το 0-2.

Καλές στιγμές

Στο 49 σέντρα του Βέλλη στο β’ δοκάρι για τον Τηλεμάχου, αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 62’ ο Γεωργιόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 67’ ο Πεΐδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γουδέλης που πετάχτηκε σχεδόν στο πρώτο δοκάρι προσπάθησε με καρφωτή κεφαλιά να σκοράρει, αλλά λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος πρόλαβε ο Κάππος να διώξει την μπάλα στέλνοντάς την πλάγια. Ο Πεΐδης που ήταν κοντά προσπάθεια από πλάγια θέση να σκοράρει, όμως ο Αλεξόπουλος, έπεσε στην κλειστή του γωνία και μπλόκαρε. Στο 77’ πάσα του Βέλλη στον Αλεξανδρόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Κατσαρέας απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

Στο 81’ ο Ροβολής έγινε αποδέκτης της μπάλας μπήκε στην περιοχή και υπό την πίεση αμυντικών σούταρε, για να πέσει στην αριστερή του γωνία ο Αλεξόπουλος και να αποκρούσει. Στο 84’ ο Βέλλης απέφυγε έναν αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και βγήκε φάτσα με τον Κατσαρέα, πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Αλλες φάσεις για γκολ έχασαν οι Πεΐδης (19’ συρτό σουτ, 45’ φάουλ) και Βέλλης (36’ σουτ έξω περιοχή).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Μιχαλόπουλο και Ταβουλαρέα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Καρδάσης, Κουρούσιας (73’ Τζανετάκος), Στυλιανόπουλος, Φέστας, Πολυμενέας, Πεΐδης, Πικιός (82’ Δικαιουλάκος), Ροβολής, Γουδέλης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Κάππος (83’ λ.τρ. Μαρκόπουλος), Γεωργόπουλος (76’ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Σταθόπουλος, Δασκαλάκης, Κανελλόπουλος (46’ Τηλεμάχου), Μπολούν, Καραμπότσος (89’ Καυκής), Αλεξανδρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Βέλλης.