Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 12:13

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεχνά το Καταστάρι και επικεντρώνεται στον Μανδραϊκό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεχνά το Καταστάρι και επικεντρώνεται στον Μανδραϊκό

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε προχθές η Καλαμάτα, η οποία πλήρωσε την δυστοκία αλλά και την ατυχία της και έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Κατασταρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, σε ένα ματς όπου είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι στο 88’.

Ετσι έδωσε την δυνατότητα στον Ασπρόπυργο να την πλησιάσει στους 4 βαθμούς και να βάλει ...φωτιά στην υπόθεση τίτλος στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Απομένουν εφτά αγωνιστικές για το τέλος με την Καλαμάτα να έχει πλέον μπροστά της το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον Μανδραϊκό, το οποίο πλέον έχει αποκτήσει χαρακτήρα "τελικού".

Για αυτό και από χθες κιόλας υπήρξε αξιοσημείωτη κινητοποίηση των φιλάθλων της “Μαύρης Θύελλας” σε Μεσσηνία και Αττική, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο της Μάνδρας. Οι φίλοι της ομάδας στην Καλαμάτα ανακοίνωσαν ήδη ότι διοργανώνουν εκδρομή, ενώ κάλεσμα στους Μεσσήνιους της Αττικής κάνει και ο σύνδεσμος φιλάθλων της Αθήνας.

Τιμωρημένος ο Κάρλος, αμφίβολος ο Γιόνδης

Η Μεσσηνιακή ομάδα από σήμερα στρέφει την προσοχή της στο κρίσιμο Κυριακάτικο ματς, όπου θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το +4 από τον Ασπρόπυργο, από τον οποίο, θυμίζουμε, θα φιλοξενηθεί την 24η αγωνιστική.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Βραζιλιάνο Ρόνι Κάρλος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ζαχαρόπουλος, Μαστραντωνάκης. Ο Ψάνης λογικά δεν προλαβαίνει το ματς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιόνδη.