Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2014 20:22

"Στοπ" από την Αστυνομία για εκδρομή στη Βάρδα - "Τέλος οι μεταγραφές" λέει ο Γκόφας - αισιοδοξία για Τσιμικλή

Γράφτηκε από τον

Οι συνεχόμενες νίκες και η μείωση της βαθμολογικής διαφοράς από την κορυφή έφεραν ενθουσιασμό στον κόσμο της "Μαύρης Θύελλας" και οι οργανωμένοι φίλαθλοι περίμεναν ότι η συμμετοχή στην Κυριακάτικη εκδρομή στην Πάτρα θα ήταν μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές.
Ωστόσο, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ενημέρωσε την ομάδα της Καλαμάτας ότι δεν επιτρέπει την μετακίνηση των φιλάθλων της "Μαύρης Θύελλα" στη Βάρδα, φοβούμενη πιθανά επεισόδια.
Το αιτιολογικό είναι ότι υπήρξαν κάποια επεισόδια στην προηγούμενη επίσκεψη των «μελανόλευκων» στην Ηλεία - στο ματς στην Μανωλάδα - καθώς και ότι υπάρχει και άλλο ματς Γ' εθνικής στο Νομό (Αμαλιάδα - Παναργειακός), οπότε η αστυνομική δύναμη στο γήπεδο της Βάρδας θα είναι περιορισμένη.
Η παραπάνω εξέλιξη προκάλεσε δυσφορία στις τάξεις των φιλάθλων της Καλαμάτας, οι οποίοι θεωρούν ότι σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η "Μαύρη Θύελλα" θα υποχρεωθεί να παίξει χωρίς τον 12ο παίκτη, το φίλαθλο κόσμο της. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που μπαίνει "στοπ" από την αστυνομία σε μετακίνηση φιλάθλων της Καλαμάτας.
Φυσικά θεωρείται δεδομένο ότι κάποιοι φίλαθλοι θα πάνε με τα αυτοκίνητα τους στη Βάρδα, ωστόσο το γεγονός είναι ότι αναβάλλεται οριστικά η προγραμματισμένη οργανωμένη εκδρομή των Μεσσηνίων φιλάθλων.

Αναμένουν την απόφαση για
την υπόθεση "ντόπινγκ" του Τσιμικλή

Η έφεση που έκανε η WADA απέναντι στην πρωτόδικη απόφαση της ΕΠΟ επανέφερε το θέμα της υπόθεσης "ντόπινγκ" του Παναγιώτη Τσιμικλή. Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης είχε κατηγορηθεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας στο περσινό ματς με τον Φωστήρα ωστόσο μετά την απολογία του δικαιώθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Μετά την έφεση της WADA ο παίκτης απολογήθηκε ξανά χθές και εντός των ημερών αναμένεται η απόφαση. Στην "Μαύρη Θύελλα" θεωρούν τυπικό το θέμα και αισιοδοξούν ότι η απόφαση θα είναι και πάλι θετική και ο παίκτης θα δικαιωθεί.

Προπονήθηκε ο Οντσβόνγκ

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας με την συμμετοχή και του Μπόρις Οντσβόνγκ ο οποίος από την Τετάρτη το μεσημέρι βρίσκεται και πάλι στην Καλαμάτα. Το παρών έδωσε κανονικά και ο Παναγιώτης Τσιμικλής, ο οποίος πάντως είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει την Κυριακή στη Βάρδα, ενώ θα χάσει και τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Αύριο αναμένεται να φτάσει στα χέρια των ανθρώπων της Καλαμάτας και το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Νίκου Σκόνδρα, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κυριακάτικο ματς. Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή επιστρέφει ο Χρήστος Καλαντζής που εξέτισε την ποινή του καθώς και ότι θα απουσιάσει ο τραυματίας Βασίλης Σκαρλάτος που έκανε και χθες θεραπεία.

"Τέλος οι μεταγραφές"

Ο Μίλτος Γκόφας σε δήλωση του στο "Notosport" μετά την σημερινή προπόνηση δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας ενώ τόνισε ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. «Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα ετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για το ματς στην Βέρδα. Δεν πάμε για άλλη μεταγραφή καθώς με τις κινήσεις που έγιναν είμαστε πλήρης», τόνισε ο κ. Γκόφας ο οποίος επιπλέον εξέφρασε την βεβαιότητα του για θετική εξέλιξη στο θέμα Τσιμικλή.