Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 11:57

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιστροφή στις νίκες θέλει με Μανδραϊκό

Γράφτηκε από τον

Για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Μανδραϊκό προετοιμάζεται η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟ Κατασταρίου, η οποία έδωσε το δικαίωμα στον Ασπρόπυργο να την πλησιάσει στους 4 βαθμούς. Η τοπική μας ομάδα λοιπόν θέλει οπωσδήποτε νίκη την Κυριακή ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο και την απευθείας άνοδο.

Στο ματς της Κυριακής η Καλαμάτα θα παίξει έχοντας την στήριξη των φιλάθλων της καθώς υπάρχει κινητοποίηση σε Μεσσηνία και Αττική, με τον κόσμο της ομάδας να ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο της Μάνδρας. Οι φίλοι της ομάδας στην Καλαμάτα ανακοίνωσαν ήδη ότι διοργανώνουν εκδρομή ενώ κάλεσμα στους Μεσσήνιους της Αττικής έχει κάνει και ο σύνδεσμος φιλάθλων της Αθήνας.

Οσον αφορά την εκδρομή από την Καλαμάτα, σύμφωνα με την ανακοίνωση “η τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ το άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής, εγγραφές και πληρωμές θα γίνονται μέχρι Σάββατο και ώρες 8 μ.μ. - 9.30 μ.μ. στο Καφέ 73 του Νιάρχου – Ζαχαρόπουλου στην οδό Λείκων και Μπουλούκου γωνία. Η προπληρωμή απαραίτητη για την συμμετοχή σας στην εκδρομή. Η αναχώρηση θα γίνει από το γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 11 π.μ. το αργότερο, για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος)”.

Γιόνδης, διαιτησία,

καιρικές συνθήκες....

Ο τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” Γιάννης Χριστόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Βραζιλιάνο Ρόνι Κάρλος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ζαχαρόπουλος, Μαστραντωνάκης και Ψάνης. Ο Αντώνης Γιόνδης έκανε ατομικό πρόγραμμα χθες, είναι καλύτερα και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει την Κυριακή.

Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, βάρη το πρωί και πρόγραμμα με πολύ μπάλα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού το απόγευμα.

Από εκεί και πέρα, στο μελανόλευκο στρατόπεδο δεν ακούστηκε καλά η είδηση ότι ορίστηκε διαιτητής από την Αν. Αττική για το ματς με τον Μανδραϊκό, ελπίζουν ωστόσο ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την διαιτησία στο Κυριακάτικο ματς. Τέλος, το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική είναι κάτι που απασχολεί τους Μεσσήνιους που απέναντι σε ένα υποδεέστερο αντίπαλο θα ήθελαν να παίξουν σε ένα καλό αγωνιστικό χώρο...