Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019 15:19

Europa League: Τα ζευγάρια της φάσης των "16"

Γράφτηκε από τον

Η κληρωτίδα του Europa League έβγαλε δυνατές αναμετρήσεις, όπως το Ίντερ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το Ντινάμο Κιέβου - Τσέλσι. Τα ματς της φάσης των "16" είναι προγραμματισμένα για τις 7 και 14 Μαρτίου.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση για τη φάση των "16" του Europa League με την κληρωτίδα και το χέρι του θρύλου της Σεβίλλης, Αντρές Πάλοπ να στέλνουν την ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στους "32", την Ντινάμο Κιέβου απέναντι στο ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, την Τσέλσι.

Το έτερο φαβορί, η Ίντερ θα κυνηγήσει μια θέση στα προημιτελικά κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από εκεί και πέρα, η Μπενφίκα που κοντραρίστηκε με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League και στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τον ΠΑΟΚ και έχει δύο Έλληνες στο ρόστερ της: Βλαχοδήμο - Σάμαρη, θα παίξει με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Στη συνέχεια βγήκαν τα ζευγάρια Νάπολι - Ζάλτσμπουργκ και Βαλένθια - Κρασνοντάρ, ενώ η πολυνικής του θεσμού Σεβίλλη θα παίξει με την Σλάβια Πράγας.

Όσον αφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την Άρσεναλ που απέκλεισε την ΜΠΑΤΕ, η κλήρωση ήταν καλή μια και έφερε απέναντι στους "Κανονιέρηδες" την Ρεν. Τέλος, πολύ ενδιαφέρον ήταν το τελευταίο παιχνίδι που προέκυψε και θα βρει αντιμέτωπες την Ζενίτ με την Βιγιαρεάλ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Ζενίτ - Βιγιαρεάλ

Άρσεναλ - Ρεν

Σεβίλλη - Σλάβια Πράγας

Βαλένθια - Κρασνοντάρ

Νάπολι - Ζάλτσμπουργκ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Μπενφίκα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ίντερ

Τσέλσι - Ντινάμο Κιέβου

***Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 7 και 14 Μαρτίου.

Πηγή: sport24.gr