Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 12:04

ΠΑΜΙΣΟΣ: Να βάλει δύσκολα στον ισχυρό Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον

 

Τον δεύτερο της βαθμολογίας Ασπρόπυργο θα υποδεχτεί σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης ο Πάμισος, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Οι Νησιώτες είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αλλά θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το άγχος των φιλοξενούμενων, που δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ασπρόπυργος βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα, η οποία αγωνίζεται επίσης εκτός έδρας σήμερα με αντίπαλο το Μανδραϊκό, τον οποίο κέρδισε την περασμένη Κυριακή ο Ασπρόπυργος με 4-0. Ο Πάμισος προέρχεται από την ήττα με 3-0 από τον Α.Ο. Υπάτου στη Βοιωτία, που ήταν η τέταρτη σερί. Είχαν προηγηθεί αυτές από Μανδραϊκό (2-0), Ερμιονίδα (3-0) και Αμβρυσσέα (0-2). Ετσι ο Πάμισος παραμένει με 7 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και έχοντας συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Δεν πρόκειται όμως να αδιαφορήσει σε κανένα παιχνίδι.

Τρανή απόδειξη ότι κέρδισε στη Μεσσήνη τον 5ο Α.Ο. Κατασταρίου, που έκοψε φέτος βαθμούς τόσο από τη “Μαύρη Θύελλα”, όσο και από τον Ασπρόπυργο. Ο Ασπρόπυργος εκτός έδρας μετρά πέντε νίκες με Βλαχιώτη (0-4), Πελλάνα (0-1), Μανδραϊκό (0-2), Α.Ο. Εικοσιμίας (0-4), Λέρνα (1-2), δύο ισοπαλίες με Αμβρυσσέα (0-0) και Καταστάρι (2-2) και δύο ήττες από Παναργειακό και Καλαμάτα με 1-0.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμισος θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τον τιμωρημένο Μωράκη και τους Κατσιβαρδέα, Γεωργιόπουλο που λείπουν καιρό. Στον αντίποδα ο Μιχάλης Φασουλής θα έχει στη διάθεση του τον Παπαδόπουλο που εξέτισε την ποινή του, αλλά και το Ρήγα που αποθεραπεύτηκε.