Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 10:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κρίσιμο ματς στην Μάνδρα

Γράφτηκε από τον

Στο Δημοτικό γήπεδο της Μάνδρας θα δοκιμαστεί σήμερα η πρωτοπόρος του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής “Μαύρη Θύελλα”.

Η τοπική μας ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Μανδραϊκό σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια. Εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε η Καλαμάτα βρίσκεται στο +4 από τον δεύτερο Ασπρόπυργο και έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο και την άνοδο. Ωστόσο θέλει να διευρύνει ή τουλάχιστον να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα μέχρι την 24η αγωνιστική, όταν και θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Ασπρόπυργου.

Ο Μανδραϊκός από την πλευρά του βρίσκεται 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη υποβιβασμού και έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Στο ματς του α’ γύρου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η “Μαύρη Θύελλα” είχε πάρει εύκολα τη νίκη με 2-0, χάρη σε γκολ που είχαν πετύχει ο Λαθύρης στο 23’ και ο Αλιατίδης στο 45’.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” Γιάννης Χριστόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Βραζιλιάνο Ρόνι Κάρλος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ζαχαρόπουλος, Μαστραντωνάκης και Ψάνης και αμφίβολη η συμμετοχή του Αντώνη Γιόνδη.

Στο σημερινό ματς η Καλαμάτα θα παίξει έχοντας την στήριξη των φιλάθλων της καθώς υπάρχει κινητοποίηση σε Μεσσηνία και Αττική, με τον κόσμο της ομάδας να ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο της Μάνδρας.

Οσον αφορά την εκδρομή από την Καλαμάτα, δηλώσεις συμμετοχής, εγγραφές και πληρωμές θα γίνονται και σήμερα Σάββατο στο Καφέ 73 του Νιάρχου – Ζαχαρόπουλου στην οδό Λείκων και Μπουλούκου γωνία (τιμή 10 ευρώ το άτομο). Η αναχώρηση θα γίνει από το γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 10.30 π.μ. (για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985794274, Σπύρος).