Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 18:08

Η αποστολή της Μικτής Μεσσηνίας για τα ματς με Κορινθία

Γράφτηκε από τον
Η αποστολή της Μικτής Μεσσηνίας για τα ματς με Κορινθία

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Πέμπτη το ποδοσφαιρικό Ενωσιακό πρωτάθλημα. Οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας αγωνίζονται εκτός έδρας με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Κορινθίας. Οι παίδες θα παίξουν στις 12.45 και οι νέοι στις 3 το μεσημέρι, αμφότεροι στο γήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί της Πέμπτης και θα τη συνοδέψουν ο έφορος των μικτών ομάδων Κώστας Κανελλόπουλος και οι προπονητές Άγγελος Σκαφιδάς, Αλέκος Τσατάς, Παναγιώτης Δρούγας και ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης.
Οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι στους παίδες Αλεξανδρόπουλος, Αντεμάι, Βέλμαχος, Γιάννης, Γλέζος, Δούβας, Εξαρχάκος, Ζαγαρέλος, Θεοδωρόπουλος, Καλαρίτης, Καλύβας, Κόλλιας, Παπαθεοδώρου, Πλαγιανός, Σαρδέλης, Τριάντος, Τσιλιγωνέας και Δρογγίτης. Και στους νέους οι Αλεξανδρής, Βασιλόπουλος, Γαβράς, Γεωργιόπουλος, Γιακουμής, Δημητρίου, Κουκούτσης, Λυμπερόπουλος, Μακρής, Μάλαμας, Μιχαλόπουλος, Μουλιάτος, Νικολόπουλος, Οδεμισιώτης, Παλιατσέας, Σταματόπουλος, Στυλιανόπουλος και Χαρμπίλας.
Θυμίζουμε ότι οι παίδες της Μεσσηνίας είναι στην 1η θέση με 12 βαθμούς και ακολουθεί με 11 η Αρκαδία. Οι νέοι είναι στη 2η θέση με 8 βαθμούς, ενώ πρώτη είναι η Κορινθία που έχει 12.